2777
2789
عنوان

دلت میخواست همین الان کی پیشت بود؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست

هروقت ناراحتم تجسمش میکنم کنارم  . فاصلش باهان یک وجبه نه یه آسمون. دیگه هیچوقت واسه دعا کردن هسمونو نگا نمیکنم . چون خدا خودش گفته من نزدیکم بهت. پس نززدیکه

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا. 

اون که همیشه پیشمونه☺

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اون که همیشه پیشمونه☺

نه خیییلی دوس دارم  شبا که بچمو شوهرم میخوابن، بیاد بشینه کنارم بقول اون  خواننده باهم یه چایی بخوریم. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
بابام، که تا صبح با هم حرف بزنیم،یه عالمه بغلش کنم. مثل قبل بشینیم پای بساط چای. و صبح که شد بگم ...

روحش قرین ارامش❤

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مامانم بشدت دوسداشتم پیشم بود ۶ساعت فاصله داریم ۵ماهه نرفتیم😔

الهی عزیزم

یه فرصتیو پیدا کن و زودتر برو پیشش😘❤

دوست داشتم شوهری که دارم ازش بخاطر خیانت کتک و هزار مشکل دیگه ازش جدا میشم کنارم بود ولی هیچ کدوم از کارهاشو نکرده بود میتونستیم کنار هم زندگی کنیم و بچه هامونو بزرگ کنیم امشب دلم براش تنگ شده😭😭😭😭

من 

دلم برای خودم تنگ شده

همون آدمی ک بودم تو خیالم

اینی ک هستم خوشم نمیاد

غرور شکسته

اعتماد بنفس بر باد رفته

قلب ندارم

خنده ماسید

آرزو تموم شد 

اشک خشک شد 

حرفام ناگفته موند

صدام نشنیده شد 

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله 

دلم میخواست الان یه یعالمه لازانیا با نوشابه مشکی داشتم کسی رو میخوام چیکار

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
دوست داشتم شوهری که دارم ازش بخاطر خیانت کتک و هزار مشکل دیگه ازش جدا میشم کنارم بود ولی هیچ کدوم از ...

الهی بگردم

ما زنا چقد عجیب غریبیم حتی یوقتایی دلمون برای کسی تنگ میشه که در حقمون بدی کرده💔