2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فک کنم داروی ریتالین بهت کمک کنە باعث تمرکز بیشتر میشە بە دکتر اعصاب و روان مراجعه کن مشکلت رو بگو&n ...

نههههههه ریاالین توش شیشه بکار رفته من مصرف کردم کلا ذهنو کند میکنه مگه در موارد خاص که متخصص بگه مثلا دمان بیش فعالی, هر چند که منم متخصص بهم داد کاش هیچوقت نمیخوردم

برای سلامتی امام زمان صلوات
بايد جيكار كنم خواهر اصلا نميتونم كنترلش كنم  اضطراب اجتماعيم دارم

باید با حافظت کار کنی که قوی شه ,مثلا یک نمونش یه چدزیو که مفید حفظ کنی هر روز مرور کنی, مثلا کلمه های زبا انگلیسی خوبن یا ضرب های ریاضی رو توی ذهنت انجام بدی هوش ریاضیت بالا میره, به مرور خیلی تقویت میشه فقط باید ازش کار بکشی که از تنبلی دربیاد

برای سلامتی امام زمان صلوات
بايد جيكار كنم خواهر اصلا نميتونم كنترلش كنم  اضطراب اجتماعيم دارم

گلم چند سالته؟من میتونم کمکت کنم تاپیک اضطرابمو بخون

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
از اول اینجور بود یا بعدا شد 

بعدا شديد شد

چون خيلي توشرايطاي بد بودن هميشه تنها بودم 

گوشه گير شدم بدتر شدم

از تنهايي متنفرم خواهر ندارم مامانمم خيلي ستدس از خودم خجالتي تره 

(من اينجورم كه دوس دارم يكي پشتم باشه منو وارد جمع كنه اينجوري اعتمادبنفس دارم ، اما تنهايي نميتونم واقعا برام سخته خجل خجلم ميشه)

عزیز علتش استرس بالاست چون تمرکزو شدید پایین میاره

استرسو چطور درمان كنم؟

شايدم سوشيال فوبيا دارم ، قبلا فقط خجالتي بودم.

همه جا نوشتن اعتمادبنفست بايد تقويت كني ، خب چطوري؟ 

خيلي به ظاهرم ميرسم سيس با اعتمادبنفساوو ميگيرم اما تغيير نكردم  

استرسو چطور درمان كنم؟ شايدم سوشيال فوبيا دارم ، قبلا فقط خجالتي بودم. همه جا نوشتن اعتمادبنفست با ...

چند جلسه باید کار شه عزیزم با چندخط نمیتونم راهنماییت کنم باید ریشه یابی و درمان شی

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@