2777
2789
عنوان

پوست خوب

341 بازدید | 12 پست

خانوماااا چه جوری از پوستتون مراقبت میکنید؟؟

بیاین به هم یاد بدیم .هزینه ی فشیال  و پاک سازی خیلی زیاده .پس چه حوری ب پوستمون برسیم .هرکی از هرچی مطمئنه بگه

به ندرت ماسک ورقه‌‌ای

رو بالشتیمو میشورم 

بعد حموم مرطوب کننده 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

من سفیده تخم مرغ رو با زردچوبه میزنم رو پوستم روش دستمال کاغذی میزارم روی دستمال کاغذی هم دوباره میزنم صبر میکنم نیم ساعت چهل دیقه تا خشک بشه بعد میکنمش یه تیکه کنده میشه،پوست صورتم سفت و سفید میشه منافذم جمع میشه،خیلی حال میده😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفیده تخم مرغ رو با زردچوبه میزنم رو پوستم روش دستمال کاغذی میزارم روی دستمال کاغذی هم دوباره میز ...

من یه باز زردچوبه زدم زیر بغلم .برای رفع تیرگی .پاک نمیشد لا مصب .تو چه جوری میزنی به صورتت رنگ نمیگیره؟؟

ماسک ورقه ای ها خوبه. ؟؟؟خیلی بلاگرا تبلیغ میکنن .منم بگیرم ؟؟؟

تاثیر زیادی نداره ولی چون سرده حس خوبی میده

۱۰ تومنه 

هرجور خودت میدونی

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یا رزاق

سلام 😍😍 وقتتون ب خیر و شادی 💚

این جا ی کانال داریم برای خانم هایی ک زیبایی پوست ، مو و ظاهرشون خیلی براشون اهمیت داره 👸

این جا تمام دانستنی ها در مورد پوست ، مو و زیبایی ب صورت رایگان در اختیارتون قرار می گیره 😍

محصولات آرایشی برند ، با کیفیت و ناب با قیمت مناسب و باور نکردنی 😳 در اختیارتون قرار می گیره 😍

رضایت مشتری های عزیزمون ک از محصولات ساختنی تخصصی پوستی برای مشکلات پوستیشون ( جوش ، جای جوش ، لک ، کک و مک ، تیرگی ، چین و چروک و ...)

استفاده کردند در اختیارتون قرار می گیره 😍

حتمآ ی سر بزنید پشیمون نمیشید 😊😊😊

💟خرید حضوری و غیرحضوری

💟 ارسال ب سراسر ایران 📦

💟ارسال ب اصفهان رایگان 😍

💟سفارش 👈 @poost_pretty

09301328313 👈 روبیکا

با ما از داشتن پوستی زیبا و شاداب لذت ببرید.💫💚

کانال روبیکا 👈 rubika.ir/poost_prettyy

کانال ایتا 👈 https://eitaa.com/poost_pretty

پیج روبیکا 👈 https://rubika.ir/poost_pretty

پیج اینستا 👈 www.instagram.com/@poost_pretty