2777
2789
عنوان

خاستگاری

238 بازدید | 17 پست

سلام چن روز پیش اومدن خونمون ک فک کنم پسره منو ببینه بپسنده

امشب زنگ زدن گفتن.... راستش خودمم ازش خوشم اومده ولی دو دلم که قبول کنم 

من دوس دارم ک ازدواج کنم و درسمم بخونم ولی خانوادم میگن این پدرش هیزه و خسیس هسش

یکی از پسراشم زنشو طلاق داده با یه بچه 4ساله

میگن این داداشش زنشو طلاق داده باباشم اونطور

اونوقت تو خوشبخت میشی؟

میگن ب هرحال اینم باباشه اینم پسرشه دیگه

یعنی قبول نکنم؟لطفا خواهرانه راهنماییم کنید دعاتون میکنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی تاثیر نیس خانواده خیلی مهمه

اگ همه خانواده ات مخالفن پیله نکن ولی باید با مسره بزتی رفت و امد کنی تا بفهمی از رفتاراش من جایه تو بودم ب حرف بابام گوش میکردم 

چن سالته عزیز؟ 

چند سالته؟

پیش مشاور رفتی؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بی تاثیر نیس خانواده خیلی مهمه اگ همه خانواده ات مخالفن پیله نکن ولی باید با مسره بزتی رفت و امد کن ...

ولی خودش پسر خوبیه انگار

مامانم مخالفه ولی بابام نه مخالفه نه موافق میگه خودت انتخاب کن تو زندگی میکنی

ولی خودش پسر خوبیه انگار مامانم مخالفه ولی بابام نه مخالفه نه موافق میگه خودت انتخاب کن تو زندگی می ...

والا الان ما ک بنده خدارو نمیشناسیم ن میتونیم بگیم ک نه این تمام ژن خانوادشو داره ولی فرق داره باهاشون و نه میتونیم بگیم کاملا شبیه خانوادشه پس بیخیال اینجا شو با ی مشاور حرف بزن ک علمشو داره اینجوری خیالت راحتتره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خونه ماشین تامین، مدرکش چیه ببخشید فوضولی میکنما اما با تحصیلات شغلش مشکل که نداری 

خونه داره ماشینش پرایده مدرکشو نپرسیدم ولی دیپلم گرفته با شغلش مشکل ندارم راستش ابجی من میترسم پس فردا زندگیم نابود بشه بخاطر باباشو....