2777
2789

فقط سرم شستشو.از بینیت بکش بالا از دهنت تفش کن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

منم هوف الان دوهفتس یا سیتریزین میخورم یا هیدروکسی زین کلا دوساعت خوبم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سرم شستشو.از بینیت بکش بالا از دهنت تفش کن

امشب بدتر شدم دیشب فقط گلو درد داشتم الانم نمیشه برم داروخونه ک😫😫

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
منم هوف الان دوهفتس یا سیتریزین میخورم یا هیدروکسی زین کلا دوساعت خوبم

اعصاب خورد کنیه فقط

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

سلام 

از عطاری سعوط کُندُش

بخر 

قد یه گندم میریزی کف دست زیر انگشت  شصت  رو برآندگی 

هر طرف سوراخ بینی با دست همون سمت 

بعد با دماغ میکشی سعوط رو بالا 

در دقیقه ۳۰،۴۰ بار عطسه میکنی 

کلا پاکسازی  دماغی میشی ان شاءالله،

البته اگه غلظت خون و میگرن داشته باشی کم عطسه میکنی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام  از عطاری سعوط کُندُش بخر  قد یه گندم میریزی کف دست زیر انگشت  شصت  رو ب ...

ممنونم از راهنماییت

امشب بدتر شدم دیشب فقط گلو درد داشتم الانم نمیشه برم داروخونه ک😫😫

خودت با آب جوشیده ولرم و نمک درست کن .تا میتونی دمنوش پونه و آویشن بخور .تا میتونی مایعات بخور

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
خودت با آب جوشیده ولرم و نمک درست کن .تا میتونی دمنوش پونه و آویشن بخور .تا میتونی مایعات بخور

ممنونم از راهنماییت عزیز

ممنونم از راهنماییت عزیز

خواهش میکنم من خودم هر وقت مریض میشم دارو اصلا نمی‌خورم ی فلاسک مخصوص دمنوش دارم سریع داخلش آویشن و پونه و زنجبیل میریزم تا شب دو فلاسک میخورم بعد از این لیوان بزرگا تا شب پنج شش لیوان آب ولرم و عسل و آبلیمو میخورم.تند تند آب نمک قرقره میکنم و بینیمو شست و شو میدم .روزی چهار بار هر دفعه بیست دقیقه بخور آب گرم میگیرم.آب هویج تا شب ی پارچ میخورم .یعنی از بس مایعات میخورم نیم ساعت ی بار باید برم دستشویی.اینطوری سه روزه خوب میشم.