2789
عنوان

دعا

29 بازدید | 6 پست

سلام یه پیج پیدا کردم میگه دعای معشوق دارم کاراشو خودم انجام میدم هزینش ۲۵۰ تومنه خواستی باهات راه میام

بعد من جوابی ندادم تند تند با لحن عصبی گفت چرا جواب نمیدی سوالات رو پرسیدی رفتی چرا نمیگی میخوای یا نه 😐

منم سر کار بودم اومدم خونه گفتم باید فکر کنم تصمیم بگیرم بگم بهتون دیگه بعد مثلا دعای برگشت عشق هست کسیو که میخوام میگه عاشقت میشه و اسم خودم و اون و مادرامونو باید بگم بهش 

به نظرتون با این مبلغ مشکوک نیست ؟؟ چون معمولا میلیونی میگیرن ولی این میگه باهات راه میام 😁

به نظرتون خوبه یا چرته ؟؟

اگ واقعا برات مهمه از من به تو نصیحت سراغش نرو اولا که الکیه با ۲۵۰ دعا نمی‌دن نمیگم وجود نداره دعا هست چه رحمانی چه شیطانی ولی اونی که کار بلده و نتیجه داده معمولا میلیونیه قیمتش اطرافم دیدم بسیااار زیاد 

پس به نظر من از این نگیر من خودم گرفتم ۴۵۰ بالاش پول دادم هیچی به هیچی آخرشم زنگ زدم گفتم ادرستو بلدم ترسید پولو پس فرستاد درس عبرت شد برام ک سمتش نرم تا خدا نخواد نمیشه بنظرم ک نرو سمتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا اولش اثر خوب داره بعدش برعکس اثر می‌ذاره یادمه یه پسری خوشگل و خوشتیپ و پولدار وکیلم بود عاشق دخترعموم شده بود خانواده پسره راضی نمی‌شدن بیان خواستگاری زنعموم تو این کارا بود براشون دعا گرفت و اینا راضی شدن ازدواج کردن ولی بعد سه سال پسره تصادف کرد بدجور و فوت شد دخترعموم هم با یه پسره ۳ ساله از این دادگاه به اون دادگاه پدرشوهرش میخواد بچه شو بگیره ازش دعا دست آخر شنیدم تقاص جانی میدم افراد خیلی

اگ واقعا برات مهمه از من به تو نصیحت سراغش نرو اولا که الکیه با ۲۵۰ دعا نمی‌دن نمیگم وجود نداره دعا ...

جالبه هم باید به اونی که میلیونی میگیره شک کرد هم اونی که ارزون میگیره ولی من اون دعا نویسهای قدیمی و سن بالا رو که با یه آیه قران دعا میدن رو میخواستم ولی پیدا نکردم اونایی که یا پول نمیخوان یا خیلییی کم یه چیزی میگیرن 

دعا ی قرانی اونا خوبه به نظرم 

دعا اولش اثر خوب داره بعدش برعکس اثر می‌ذاره یادمه یه پسری خوشگل و خوشتیپ و پولدار وکیلم بود عاشق دخ ...

ای بابا 

آخی طفلی چه بد شد اره میگن دعا اگه تاثیرم بذاره موقته