setayeshkhanoomm مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 عنوان عسسسسک:)) | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 73 پست هاییی بیبی های گشنگه من عسک از خودتون شوهرتون نامزدتون خواستگارتون دوس پسرتون هرچی دارین رد کنین بیاد حوصلم سوخت خودمم میذارم با اینکه همه دیدنم..🤣💔 1401/10/30 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 9025 چون دیشب بهم گف صب آزمون دانشگاه رو بدم خودم پیامت میدم نداد نداد نداد تا هفت شب😐💔 منم قهرم باهاش ... خب ميپرسيدي چرا پي ام نداده شايد گير بودهالكي الكي نميشه قهر كرد ك
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 ععع شيرازي هستي😍 اره😍💋امروز حوزه کنکورمون افتاده بود نزدیک حافظیه با دوستامون رفتم اونجا چن تا عکس گرفتم *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 ای بلا گشنگیا🙈🍓 ولی نه به اندازه من😂👻🤍 فدات❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
setayeshkhanoomm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 خب ميپرسيدي چرا پي ام نداده شايد گير بوده الكي الكي نميشه قهر كرد ك خیلی لوسه اصن سلام کرد و احوال پرسی و قربون صدقه رفتن منم خیلی خشک گفتم سلام ممنون😂😂 گفت خوبه شب خوش رفت😂😂 بهش برخورد فکر کنم
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 9025 اره😍💋 امروز حوزه کنکورمون افتاده بود نزدیک حافظیه با دوستامون رفتم اونجا چن تا عکس گرفتم دوازدهمي؟من ديروز كنكور داشتم چمران بودمقشنگي عزيزم❤️
setayeshkhanoomm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 فدات❤ شوقی میکنم عقشوم خعلی قیشنگیا🙈🍓
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 9025 خیلی لوسه اصن سلام کرد و احوال پرسی و قربون صدقه رفتن منم خیلی خشک گفتم سلام ممنون😂😂 گفت خوبه شب خ ... ديگ پي ام نداده؟زنگي چيزي؟
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 دوازدهمي؟ من ديروز كنكور داشتم چمران بودم قشنگي عزيزم❤️ ارع بسلامتیما ۴ راه ادبیات بودیم *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
setayeshkhanoomm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 ديگ پي ام نداده؟ زنگي چيزي؟ نه هئچ جا آن نشده هنوز دارم نگرانش میشم🥲💔
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 شوقی میکنم عقشوم خعلی قیشنگیا🙈🍓 مرسی عزیزدلوم 💋😂نظرلطفته❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 9025 نه هئچ جا آن نشده هنوز دارم نگرانش میشم🥲💔 عععپس صبر كن تا فردا اگ ديدي نيومد احوالشو بپرس...
setayeshkhanoomm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 مرسی عزیزدلوم 💋😂نظرلطفته❤ ولی بات قرم🤣 دوس پسرم قشنگ تره ارع؟ من بگم تو چرا تایید میکنی🤣🤣
setayeshkhanoomm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1229 ععع پس صبر كن تا فردا اگ ديدي نيومد احوالشو بپرس... طاقت نیوردم بهش پیام دادم الان تو بامن قهری؟ چقد رو داری ط😐💔 منتظرم جواب بدع اسکرینشو میذارم برات جواب داد
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 ولی بات قرم🤣 دوس پسرم قشنگ تره ارع؟ من بگم تو چرا تایید میکنی🤣🤣 😂😂😂واای دهن سرویس شدم من نمیدونستم قهرید وگرنه میگفتم توولی خدایی عکس تو ساده بود دوس پسرت کلی ژست گرفته بود و .... اوووو😂😂😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 9025 طاقت نیوردم بهش پیام دادم الان تو بامن قهری؟ چقد رو داری ط😐💔 منتظرم جواب بدع اسکرینشو میذارم برات ... اوهوم باشه عزيزمزياد قهر نكنيد چون عادت ميكنيد...