2777
2789

الهی خدا همه ی دلها رو اروم کنه همچنین دل من رو الهی امین

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می نویسم احساسم رو با خدا حرف میزنم  نماز میخونم .دوش میگیرم .دعا میخونم .بعد مستقیما میرم سمت چیزی یا کسی  که باعثش شده 

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

استرس و اضطراب🤔خیلی به ندرت پیش میاد یادم نمیاد آخرین بار کی بوده

نگران و دلواپس میشم اون جور مواقع با مامانم یا دوستم صحبت میکنم 

ذکر میگم 

درمورد اون مساله مطالعه میکنم 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
من خیلی کلافه میشم  همش استرس مریضی دارم 😞 انقدر پول آزمایش چرت و پرت دادم دیگه از همسرم خج ...

استرس مریضی چجوریه یعنی نگرانی ک مریض باشی؟

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
من خیلی کلافه میشم  همش استرس مریضی دارم 😞 انقدر پول آزمایش چرت و پرت دادم دیگه از همسرم خج ...

همش استرس داری که مریضی نگرفته باشی؟

ببین اسمش یادم نیست ولی این خودش یجور مریضی روانی هست

جای آزمایش و ... ی روانپزشک برو 

بهت دارو میده خوب میشی همسایه  منم مشکل شما رو داشت ینی آفتاب سوخته میشد میگفت دور از جون سرطان پوست گرفته...دارو خورد ی دوره انقد شنگول و سر حال شده شکر خدا

همش استرس داری که مریضی نگرفته باشی؟ ببین اسمش یادم نیست ولی این خودش یجور مریضی روانی هست جای آزم ...

مشکل اینجاست که من فوبیای دارو هم دارم 

دارو نمیخورم اصلا میترسم از دارو خوردن 😞

🧚🏻‍♀️
ایشالا همیشه پر از آرامش باشی عزیزم

مرسی قشنگم 

هر چی خدا بخواد همون میشه و باور کن خدا بنده اش و خیییئلی بیشتر از,پدر,و مادر دوست داره و بهترین رو براش میخواد

ذکر لا اله الا الله بگو قلبت آروم میشه  

دقیقا همش تا ی جاییم درد میگیره فکر میکنم ی چیزی هست  خسته شدم دیکه

اینجوری نبااش ب خدا توکل کن من هیچوقت الکی دکتر نمیرم خرج دکتر واقعا بالاست