2777
2789

انشالله هیچکس مریض و مریض دار نشه زندگی خیلی سخت شده باور داری به خدایی که همه میپرسن الان من شکمم خالیه ومیخوام بخوابم😔 یعنی معدم درد میکنه و خوابم نمیبره ولی مجبورم بسازم و تحمل کنم تافردا که بتونم یه چیزی امادع کنم با موادی که دارم برای بچها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخت شده راست میگی ولی همین که برا همه سخته تحملش رو کمی اسون کرده نترس همه چیز در اخرین لحظه در ...

زندگی انقدر درد ناک شده که آدما خودشونو نمیتونن آروم کنن چه برسه دیگران رو آخه چی میشه گفت مگه چیزی این درد هارو تسکین میده 

برای........تو بنویس❤️
موردشور این دنیارو ببرن که دربرابره شنیدن  بعضی دردا فقط باید سکوت کنی آخه من چی بگم که قلبت آر ...

بخدا اینقدر سخته میبینمش جلو چشمم اب میشه کاری ازم ساخته نیست دیونه میشم .انشالله تن عزیزات همیشه سلامت باشه ❤

زندگی انقدر درد ناک شده که آدما خودشونو نمیتونن آروم کنن چه برسه دیگران رو آخه چی میشه گفت مگه چیزی ...

چرا زندگی انقدر ها هم دردناک نیست چیزای خوب دور برمان خیلی زیادن و ابراز همدردی خودش نمونه یه چیز خوب که میتونیم داشته باشیم گاهی یه حرف کوچیک تمام انتظار یه ادمه که از یکی بشنوه

بخدا اینقدر سخته میبینمش جلو چشمم اب میشه کاری ازم ساخته نیست دیونه میشم .انشالله تن عزیزات همیشه سل ...

قربونت برم عزیزم فقط از خدا میخوام معجزشو بهت نشون بده و مادر حالشون خوب شه 

برای........تو بنویس❤️
چرا زندگی انقدر ها هم دردناک نیست چیزای خوب دور برمان خیلی زیادن و ابراز همدردی خودش نمونه یه چیز خو ...

برای همه اینجور نیست آدم به بعضیا میمون چی بگه بگی همه چی درست میشه صبر داشته باش ؟ آخه چی بگی که راست باشه

برای........تو بنویس❤️