2821
2789
عنوان

بیاید یه لحظه😁😂

160 بازدید | 16 پست

دیروز رفیق صمیمیم برام تعریف کرد که پارتنرش اینجوریه: 

اگه گوشیتون رو بدید یه نفر و فقط بره تو قسمت چت با خودش و به قول خودش چتاتونو از زاویه خودش بخواد بخونه😁یا فقط بره تو پی وی دوست صمیمیت(که دوست صمیمی دوستم میشم من😂😐) و اسم خودش رو سرچ کنه ببینه راجب اون با دوستت چی گفتی

هدفش چیه؟ 😂

میگفتش که هیج جای دیگه ای هم نمیره ها فقط چت خودم و خودش و چتم با تو:|||

حتی تو  گروه های مختلطی که هم دارم نمیره (نه اینستا نه گالری نه تماس ها نه اس ام اس) 

دوستم میگه از خودش پرسیدم میگم تو گوشیم چی میخوای میگه" واقعیتش فضولی"😂😐

بهش گفتم نکنه شکاکه😐😂دوستم بهم گفت: خل میگم فقط توچت خودمو خودش میره شکاک بود که کل گوشیمو میگشت😐

گند زدم؟ بددلش کردم؟ 😐🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه از تو خوشش میاد...میخواد ببینه نظرت راجبش چیه...وقتی باهم چت میکنین چیا میگی به رفیقت...از فضولی و کرمو  بودنشه...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نکنه از تو خوشش میاد...میخواد ببینه نظرت راجبش چیه...وقتی باهم چت میکنین چیا میگی...از فضولی و کرمو& ...

نه بابا  اصن اینجوری نیست 😂😁🤦🏻‍♀️

در جریان هست که من یکی و دوست دارم♥:) 

نکنه از تو خوشش میاد...میخواد ببینه نظرت راجبش چیه...وقتی باهم چت میکنین چیا میگی به رفیقت...از فضول ...

هیچی نمیگیم راجبش اصلا حرف نمیزنیم راجبش

فقط اون اوایل اشناییشون یبار دوستمو ناراحت کرد منم گفتم اگه ناراحتت کرد بگو برم حسابشو برسم!!!! همین😐😂😁بعد مثله اینکه این چت منو دیده بود با رفیقم از اون به بعد بهش میگفته بزار ببینم دوستت بازم به خون من تشنه اس🤦🏻‍♀️

حقیقتا مغزم سوخت نفهمیدم چی شد

جریان از این قراره...دوتا دوست صمیمی هستن...دوست پسر یکیشون میره توی صفحه چت این دوتا  و چتاشون رو میخونه...استارتر به رفیقش گفته نکنه دوست پسرت شکاکه...رفیقشم گفته نه بابا اگه اونجوری بود می‌رفت بقیه ی چتامو میخوند گروه مختلط هم دارم اصلا نمیره ببینه ..فقط گیر داده به صفحه چت این دختره (یعنی عشقش)و استارتر ما....فکر کنم الان بفهمی جریانو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
جریان از این قراره...دوتا دوست صمیمی هستن...دوست پسر یکیشون میره توی صفحه چت این دوتا  و چتاشون ...

شاید از اون یکی دختره خوشش اومده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
وای مرسی که توضیح دادی  واقعا سختم بود دوباره بگم😂😍😂

ای تنبل😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792