2777
2789
عنوان

کمک😂😍😭😂

108 بازدید | 12 پست

آشپزی بلد نیستم هفته بعدم برام خاستگار میاد امروز ب اجبار خالم بزور تو قابلمه کوچولو اسباب بازی هامو آوردم توش برنج پختم ببینم بلدم یا ن 😐 😂 دیدم ب جای آب کلا روغن ریختم تا بپزع آبکش نکردم دوباره روغن ریختم 😂 در حد دو قاشق بود پنج قاشق روغن ریختم 😂😐

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

حالا کو تا از خاستگار شوهر در بیاد بعد تو بخوای آشپزی کنی

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لطفا تاپیکای اخرمو چند تا که میتونید گزارش بزنید خانما شرمنده استارتر حلال کن عزیزم مزاحمم

این چ حرفیه عزیزم ♥️🔗

تو نت ببین قشنگ یاد می گیری... باورت میشه منم وقتی که مثل تو بودم گوشت چرخ کرده گرفتم همونجوری ا ...

😐😂

حالا کو تا از خاستگار شوهر در بیاد بعد تو بخوای آشپزی کنی

بحث از شوهر و آشپزی بود خالم گفت بدبخ کسی که میاد خاستگاریت غذا بلد نیستی پاشدم بپزم ک...😂

بحث از شوهر و آشپزی بود خالم گفت بدبخ کسی که میاد خاستگاریت غذا بلد نیستی پاشدم بپزم ک...😂

تو تاپیک قبلی هات درحال اقدام به بارداری!؟

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
یا ابلفض فک میکردم فقط منم کابریم دست چن نفره 😂😐

خیالت راحت منم هستم😂😐

2790
2778
2791
2779
2792