2777
2789
عنوان

خیانت شوهر برای بار دوم

4783 بازدید | 112 پست

تاپیک قبلم بیشتر توضیح دادم همین بس ک بگم گوشی مخفی زیر صندلی راننده پیدا کردم ولی گذاشتمش سرجاش

بخوام جداشم کسی جلودارم نیست و پدر مادرم حمایتم میکنن 

ب روی شوهرم نیاوردم

از همه نظر بهم میرسه هم مسافرت و گشت و گزار و رستوران رفتن ب راهه لباس خریدن هم مرتب روبه زیاد و کلا خیلی بهم میرسه 

دست بزن تو عصبانیت داره ولی موقع دعوا کنترل خودشو نداره 

میدونم همه اینارو خیانت باطل میکنه ولی چقدر حیفم میاد زندگیم خرابشه 

و اینو میدونم برا بار دوم اصلا تحمل ندارم 

یه پس انداز دارم ب مبلغ ۱۸ ملیون ک البته چندماه دیگ دستم میرسه 

نمیدونم چیکار کنم دخترم دوسالشه  

اگ دوست داشتین تاپیک اولم راجب خیانت شوهرم بخونید نمیدونید چ سخته ک ساکت موندم درصورتی ک دلم میخواد جم کنم برم و مهریم اجرا بزارم و طلاق 

هی تو ذهنم میگم برم گوشی رو در بیارم بکوبم صورتش بگم بیا پیداش کردم بعد میگم اگ زد زیرش ب بهانه ای باید صبر کنم یه چیز بیشتر دستمو بگیره ک نتونه خامم کنه خیلی خسته اس روحم ، افکارم 

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

بیشتر پس انداز جمع کن . بذار بهت برسه ‌ 

خودتم این مدت بیشتر به خودت برس . پولاتم سرمایه گذاری کن ۱۸ میلیون مگه چقدر میشه استفاده کرد خیلی خودشو بکشی و هیچی نخری ۶ ماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب روش بیار بعد قهر کن بگو خونه ماشین بزن ب نامم تا بمونم 

بعد دوباره گ خیانت کرد پرتش کن از خونه بیرون

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

فقط پس اندازکن پولاتو همین

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

اینجوری هم ب اون فرصت دادی هم خودت دخترتم درک می‌کنه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

همین فردا برو اسناد رسمی مهرو اینها بزار اجرا هرچی داره توقیفش کن اگه سندی تو خونه هم هست بردار ببر تحویل بده و به عنوان مهریه ات بردارش چیزایی ک داره.تماااام

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
بیشتر پس انداز جمع کن . بذار بهت برسه ‌  خودتم این مدت بیشتر به خودت برس . پولاتم سرمایه گذاری ...

خداکنه‌مدرکی مث صدا یا قرار دستک بده ک بتونم برم و هرچی بگه خام نشم برگردم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )