2789
عنوان

نامزد خسیس

443 بازدید | 14 پست

من 6 ماهه عقد کردم از روزی که عقد کردم یه بار منو با خودش نبرده خونشون بعدش هرکی هم میگه چرا نمیبریش میگه من که التماسش میکنم ولی خودش نمیاد الانم میگه باید بعد از عید باید عروسی کنیم مثلا الکی میگه میایی بریم خونمون خونشون یه شهر دیگست منم میگم ن یه روز دیگه میام دیگه هیچی نمیگه . خسیس هم هست وقتی شب میریم بیرون زورش میکیره خرج کنه انگار براش سخته🤦🏻‍♀️ چه غلطی کنم کمکم کنین

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
3
100%
.
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تمومش کن 

چند وقت پیش داداشم با دوست دخترش بیرون بود دختر کفته بود گشنمه یه چیزی میخری داداشم برده بودش رستوران و دختره هیچی نخورده بوده سیر بوده به زور خورده بوده

ذکاوت داشته و داشنه داداشمو محک میزده ببینه خسیسه یا نه

پارسایی است در آنجا که تورا خواهند گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است.

آنقدر به خودت برس که عادت کنه . کار منو نکن من آنقدر خسیس بودم شوهرم عادت کرد . اون موقع شوهرم خسیس نبود من بودم الان جامون عوض شد . ولی دارم عادتش میدم ماهی یکبار لباس میخرم ازش پول میگیرم که بیشتر کار کنه بدونه زن خرج داره 

اشتباہ میکنی خب یہ روز کامل ھم برو خونشون ببین اخلاق خودش خانوادش چطورہ ۔

بعد بگو دوستات از ھمسرشون ماھیانہ پول میگیرن ۔۔۔ ببین چ میگہ 

یا بیرونی بگو ھوس فلان کردم بریم بخوریم 

اگک واقعا خسیس بود ولش کن چون عذابہہہ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اشتباہ میکنی خب یہ روز کامل ھم برو خونشون ببین اخلاق خودش خانوادش چطورہ ۔ بعد بگو دوستات از ھمسرشون ...

یکی از اقوام دورمونه خانوادم اونا رو میشناختن رو همین حساب باهاش ازدواج کردم با اینکه 14 سال از من بزرگ تر بود من راضی نبودم من 20 سالم بود اونم ۳۴ 🤦🏻‍♀️