2777
2789
عنوان

قد دختر

406 بازدید | 10 پست

دخترم الان ۱۲.۵ سالشه و قدش ۱۶۰ هست. هنوز پری نشده. بنظرتون تا ده سانت دیگه رشد میکنه؟ تجربه هاتون بگید لطفا چکار کنم که رشدش متوقف نشه و قد بلند بشه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدش خوبه 

تا قبل پریودی میتونه رشد خوبی داشته باشع با

خواب کافی

مصرف کلسیم 

شیر و پودر سنجد

ورزش های کششی 

ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بستگی داره خودتو شوهرت قدتون چند باشه ۹۵ درصد قد ژنتیکه

خودم ۱۵۵ پدرش ۱۸۰

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
قدش خوبه  تا قبل پریودی میتونه رشد خوبی داشته باشع با خواب کافی مصرف کلسیم  شیر و پودر ...

ممنون از پاسخگوییتون. مرتب قرص زینک و ویتامین د۳ و کنجد میخوره. اما شیر نه دوست نداره

ممنون از پاسخگوییتون. مرتب قرص زینک و ویتامین د۳ و کنجد میخوره. اما شیر نه دوست نداره

عالیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹