2777
2789
عنوان

مامانممممم💔🥺

475 بازدید | 20 پست

مامانم سرماخورد نمیدونم کرونا بود انفولانزا بود چی بود گوارشش خیلی درگیر شده بود بی ادبیه همش سرویس بهداشتی بود بهتر شد تقریبا گه گاهی سرفه میکرد ولی خیلی کم صبح بیدار شد دیدم اصلاااا از شدت گرفتگی صدا نمیتونه حرف بزنه دوروزه همش زوری از ته حلقش یکم صحبت میکنه کلی ام دارو و کپسول خورده روتارین خورده انگار نه انگار هر به ۵دقیقه ام آبجوش عسل و زنجبیل میخوره دریغ از یزره بهتر شدن . شما راه حل امتحان شده ای میشناسین حال من از اون بدتره💔هی سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم🥺   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان سرفه دارم متاسفانه دیر خوب میشه 

همون روتارین وقرص لورتادین  وشربت تیمکس 

مصرف کنن

عسل وآویشن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

زنجبیل برا گرفتگی صدا که خوب نیست. نشاسته دم کن بده بخوره. با  کم صحبت کنه

خیلی کم صحبت میکنه خودمم این چن روز اومدم خونشون کمکش نمیزارم زیاد پاشه ولی هرکاری میکنم اصلا یزره ام بهتر نمیشه 

فرنی بخورین مدام 

قرص جوشان بخورین

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
2791
2779
2792