2777
2789
نه عزیزم شهریور مشکل نداره اگ خدایی نکرده یکی شهریور بیفته برا ثبت نام مشکل داره

برا سوابق کنکور کدوم معدل حسابه‌ ؟ فقط نمره هایی ک ورقه کرفتیم؟

کاربریم دست خودم و دوستامه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم شهریور مشکل نداره اگ خدایی نکرده یکی شهریور بیفته برا ثبت نام مشکل داره

ممنون گلم 

عزیرم راجب رشته زیست شناسی چیزی میدونی؟هدفم  اینه

عزیزم خوشگلم یه چیزی بهت بگم؟ ببین میدونم چه حسی داری چون خودم سه سال پیش همین حسو داشتم ولی لازم نیس حتما سال بعد دانشگاه باشی به هدا هیچ خبری نیس با آرامش بشین درساتو بخون همین امسال فقط به فکر نمره خوب تو درسات باش وق کردی یه ذره از مبحاث دوازدهمت تستم بزن نریسیدی هم فدا سرت دیپلمت و که گرفتی با هر نمره ایی بشین برا کنکورت بخون بحث نمره هم باشه میتونی ترمیم بزنی درستش کنی (البته اگه مشکلی با خوندن کنکور نداری همون مباحث دوازدهمت و تا آخر خرداد با تست بزن ) من خودمم مث تو بودم یه سال موندم پشت پرستاری آوردم اومدم دانشگا به خودم گفتم کاش بازم میموندم برا دارو و فیزیو دندون....

آهان راستی یادت باشه هیچ کس و هیچ چیز کمکت نمیکنه مگه اینکه بخونییییی و تست بزنیییی هیچ موقع هم دیر نیس همکلاسی من با پایه داغوووون یه سال خیلی زحمت کشید دارو یزد رفت 

هدفت زیست یا چون به رشته های دیگه نمیتونی فکر کنی میگی زیست؟ راستشو بگو

اره واقا هدفم اینه علاقه دارم بهش

چن ماه پیش میگفتم پزشکی ولی خب واقا همه چیو سنجیدم و کل رشته هارو کنارهم گذاشتم اون چیزی نبودن ک من بخوام یا با روحیاتم نمیخورد مثلا پزشکی خب فضابیمارستان اذیتم میکنه و....ولی زیست شناسی چون کار تحقیقاتیه و دنبال کشفیات و این چیزاس حس میکنم زیادی با روحیاتم جوره حالا اطلاعی داری ازش؟

اره واقا هدفم اینه علاقه دارم بهش چن ماه پیش میگفتم پزشکی ولی خب واقا همه چیو سنجیدم و کل رشته هارو ...

نه عزیزم ولی خب رشته های مثل علوم آزمایشگاهی برات خیلی بهترن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز