2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه مشت خر خون جمع میشیم دور هم همین

من که خودم تیزهوشانم کلاس دهم با اینکه راهنمایی رو مدرسه غیردولتی بودم همیشه نمره هام بیست بود ولی از وقتی اومدم تیزهوشان معدلم ۱۸ شده

من که خودم تیزهوشانم کلاس دهم با اینکه راهنمایی رو مدرسه غیردولتی بودم همیشه نمره هام بیست بود ولی ا ...

فدای سرت. ناراحت نباش. بخاطر معدل بیرون نیا. بجاش پایه قوی میشی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب برای انتخاب رشته نمره هات راسته که میگن ریاضی و علوم بالای ۱۹ باشه؟با ۱۶،۱۷ هم میشه بری🙂😭

سارا خواهرم منو پیر کرده روزی ۷،۸ ساعت میخونه باور کن هر وقت از اتاقش بیرون میاد چشاش قرمزه ولی نمره هاس در حد ۱۶،۱۷ مامانم یه بار دعواش کرد ولی بازم از ۷ ساعت کمتر نمیخونه ولی من خودم نهایتا روزی ۳ ساعت نگرانشم یه وقت خسته نشه

مشاورش بهش گفته تو دبیرستان افت میکنه