2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط یه مشت خر خون جمع میشیم دور هم همین

من که خودم تیزهوشانم کلاس دهم با اینکه راهنمایی رو مدرسه غیردولتی بودم همیشه نمره هام بیست بود ولی از وقتی اومدم تیزهوشان معدلم ۱۸ شده

درس خوندتون چه طور ارزششو داره من برای پسرم می خام

خواهر خودم کلاس هشتمه تیزهوشان میخونه دخترداییم دوازدهمه شاید باورت نشه ولی کتاب دوازدهمو حفظه:)

من که خودم تیزهوشانم کلاس دهم با اینکه راهنمایی رو مدرسه غیردولتی بودم همیشه نمره هام بیست بود ولی ا ...

فدای سرت. ناراحت نباش. بخاطر معدل بیرون نیا. بجاش پایه قوی میشی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب برای انتخاب رشته نمره هات راسته که میگن ریاضی و علوم بالای ۱۹ باشه؟با ۱۶،۱۷ هم میشه بری🙂😭

سارا خواهرم منو پیر کرده روزی ۷،۸ ساعت میخونه باور کن هر وقت از اتاقش بیرون میاد چشاش قرمزه ولی نمره هاس در حد ۱۶،۱۷ مامانم یه بار دعواش کرد ولی بازم از ۷ ساعت کمتر نمیخونه ولی من خودم نهایتا روزی ۳ ساعت نگرانشم یه وقت خسته نشه

مشاورش بهش گفته تو دبیرستان افت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز