2777
2789
عنوان

ذکر عارفان

503 بازدید | 7 پست

حضرت آیت االله العظمی سید عبد الکریم کشمیري می فرمودند : قرائت ذکر یونسیه (لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین) در سجده و ادامه آن تا یک سال ، باعث تجرد روح از جسم ، اتصال به ارواح و باز شدن چشم برزخی می گردد .

ذکرهای مجرب عارفان بزرگ

معرفت نفس و معرفت رب

درباره این که چه چیزهایی براي معرفت نفس و معرفت رب موثر است ، می فرمودند : ذکر یونسیه در سجده و دیگر ذکر (یا االلهُ ، یا اله، یا رب) براي تقویت روح در سجده ، خیلی اثر دارد .

اگر ذکری میدونید معتبره بگید ممنون میشم 

غلبه بر نفس اماره

ذکر (یامُمیت) ۱۰۰مرتبه موقع خواب ، دست بر سینه خود نهد و آن را بگوید . براي غلبه بر نفس اماره نافع است .

باز شدن چشم برزخی

مرحوم حاج سید جوادي قزوینی می فرمود : که مرحوم آیت االله العظمی حاج سید ابوالحسن رفیعی قزوینی ، بیشتر اوقات ذکر (رب هب لی حکما و الحقنی بالصالحین) را می خواند . یکی از اثرات این آیهاین است که چشم برزخی انسان را باز میکند .

پاك شدن نفس از رذائل

ذکر (یا قدوس) ۱۷۰مرتبه در روز ، جهت عرفان به حضرت حق و پاك شدن نفس از رزائل نافع است .

تقویت روح با ذکر یا االله یا االله یا رب

عارف واصل مرحوم آیت االله العظمی سید عبدالکریم کشمیري رضوان االله علیه می فرمودند : بیان ذکر (یا االله یا االله یا رب) در حال سجده ، براي تقویت روح ، بسیار موثر است .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفع تشویش خاطر و رسیدن به آرامش

خواندن سوره مبارکه یس و هدیه کردن ثواب آن به روح مولا امیرالمومنین علی علیه السلام  در جهت رفع تشویش و رسیدن به آرامش بسیار نافذ است .

جهت آرامش قلب

از علامه طباطبایی نقل شده است که جهت آرامش قلب ، دست را روي سینه بگذارد و سه چهار مرتبه ایستاده و نشسته ، این آیه شریفه را بخواند : ( الذین امنو و تطمئن قلوبهم بذکر االله الا بذکر االله تطمئن القلوب) .

انبساط سینه و از بین رفتن غم و اندوه

مرحوم آیت االله العظمی سید عبدالکریم کشمیري می فرمودند : کسی که سینه اش تنگ و مغموم است سوره مبارکه انشراح را بخواند .

دفع اضطراب

از علامه طباطبایی نقل شده است جهت رفع اضطراب دست روي قلب خود بگذارد و آیه نور (سوره نور آیه) ۳۵ را بخواند .
االله نور السموت و الارض مثل نوره کمشکوه فیها مصباح المصباح فی ذجاجه الزجاجه کانها کوکب دري یوقد من شجره مبرکه زیتونه لا شرقیه و لا غربیه یکاد زیتها یضی ء و لو لم تمسسه نار نور علی نور یهدي االله لنوره من یشاء و یضرب االله الامثل للناس و االله بکل شی ء علیم

رفع حالت اضطراب و دغدغه هاي فکري

حضرت آیت االله العظمی سید علی قاضی براي رفع حالت اضطراب و دغدغه هاي فکري ، خواندن ذکر لا اله الا االله وحده لا شریک له ، له الحمد و له الملک و هو علی کل شی قدیر ، اعوذ باالله من همزات الشیاطین و اعوذ بک من ان یحصرون ، ان االله هو السمیع العلیم را سفارش می نمودند .

براي رفع غم و اندوه و ساده شدن کارها

میرزا محمد حسن نائینی در کشکول خود ذکر ( بسم االله الرحمن الرحیم و لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم و صلی االله علی محمد و اله الطیبین ) براي رفع غم و اندوه و گرفتاري و ساده شدن کارها مجرب می داند .

بیرون کردن محبت دنیا از دل

(یا قاهر) ۳۰۶ مرتبه ، هر روز جهت بیرون کردن محبت دنیا و مادیات از دل و جانشین کردن محبت خدا در دل گفته شود .

بیرون کردن غفلت از دل

(یا رقیب) مداومت نمودن بر این ذکر ، غفلت را از دل بیرون می کند.