2777
2789
عنوان

ذکر عارفان

619 بازدید | 7 پست

حضرت آیت االله العظمی سید عبد الکریم کشمیري می فرمودند : قرائت ذکر یونسیه (لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین) در سجده و ادامه آن تا یک سال ، باعث تجرد روح از جسم ، اتصال به ارواح و باز شدن چشم برزخی می گردد .

ذکرهای مجرب عارفان بزرگ

معرفت نفس و معرفت رب

درباره این که چه چیزهایی براي معرفت نفس و معرفت رب موثر است ، می فرمودند : ذکر یونسیه در سجده و دیگر ذکر (یا االلهُ ، یا اله، یا رب) براي تقویت روح در سجده ، خیلی اثر دارد .

اگر ذکری میدونید معتبره بگید ممنون میشم 

غلبه بر نفس اماره

ذکر (یامُمیت) ۱۰۰مرتبه موقع خواب ، دست بر سینه خود نهد و آن را بگوید . براي غلبه بر نفس اماره نافع است .

باز شدن چشم برزخی

مرحوم حاج سید جوادي قزوینی می فرمود : که مرحوم آیت االله العظمی حاج سید ابوالحسن رفیعی قزوینی ، بیشتر اوقات ذکر (رب هب لی حکما و الحقنی بالصالحین) را می خواند . یکی از اثرات این آیهاین است که چشم برزخی انسان را باز میکند .

پاك شدن نفس از رذائل

ذکر (یا قدوس) ۱۷۰مرتبه در روز ، جهت عرفان به حضرت حق و پاك شدن نفس از رزائل نافع است .

تقویت روح با ذکر یا االله یا االله یا رب

عارف واصل مرحوم آیت االله العظمی سید عبدالکریم کشمیري رضوان االله علیه می فرمودند : بیان ذکر (یا االله یا االله یا رب) در حال سجده ، براي تقویت روح ، بسیار موثر است .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفع تشویش خاطر و رسیدن به آرامش

خواندن سوره مبارکه یس و هدیه کردن ثواب آن به روح مولا امیرالمومنین علی علیه السلام  در جهت رفع تشویش و رسیدن به آرامش بسیار نافذ است .

جهت آرامش قلب

از علامه طباطبایی نقل شده است که جهت آرامش قلب ، دست را روي سینه بگذارد و سه چهار مرتبه ایستاده و نشسته ، این آیه شریفه را بخواند : ( الذین امنو و تطمئن قلوبهم بذکر االله الا بذکر االله تطمئن القلوب) .

انبساط سینه و از بین رفتن غم و اندوه

مرحوم آیت االله العظمی سید عبدالکریم کشمیري می فرمودند : کسی که سینه اش تنگ و مغموم است سوره مبارکه انشراح را بخواند .

دفع اضطراب

از علامه طباطبایی نقل شده است جهت رفع اضطراب دست روي قلب خود بگذارد و آیه نور (سوره نور آیه) ۳۵ را بخواند .
االله نور السموت و الارض مثل نوره کمشکوه فیها مصباح المصباح فی ذجاجه الزجاجه کانها کوکب دري یوقد من شجره مبرکه زیتونه لا شرقیه و لا غربیه یکاد زیتها یضی ء و لو لم تمسسه نار نور علی نور یهدي االله لنوره من یشاء و یضرب االله الامثل للناس و االله بکل شی ء علیم

رفع حالت اضطراب و دغدغه هاي فکري

حضرت آیت االله العظمی سید علی قاضی براي رفع حالت اضطراب و دغدغه هاي فکري ، خواندن ذکر لا اله الا االله وحده لا شریک له ، له الحمد و له الملک و هو علی کل شی قدیر ، اعوذ باالله من همزات الشیاطین و اعوذ بک من ان یحصرون ، ان االله هو السمیع العلیم را سفارش می نمودند .

براي رفع غم و اندوه و ساده شدن کارها

میرزا محمد حسن نائینی در کشکول خود ذکر ( بسم االله الرحمن الرحیم و لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم و صلی االله علی محمد و اله الطیبین ) براي رفع غم و اندوه و گرفتاري و ساده شدن کارها مجرب می داند .

بیرون کردن محبت دنیا از دل

(یا قاهر) ۳۰۶ مرتبه ، هر روز جهت بیرون کردن محبت دنیا و مادیات از دل و جانشین کردن محبت خدا در دل گفته شود .

بیرون کردن غفلت از دل

(یا رقیب) مداومت نمودن بر این ذکر ، غفلت را از دل بیرون می کند.