2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرستاری رشته ای نیست که همینجوری بیارین کلا تجربی زحمت زیاد میخواد 

کامپیوتر که خوبه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بستگی به خوب خوندنت و تایم گذاشتن خودت داره.

من دوستم رشتش هنر بودا ولی خب سخته سر کارم میرفت ولی شبا نمیخوابید همش داشت درس میخوند سر کار وویس پلی میکرد ت گوشش که بشنوه وقتی نمیتونه بخونه.

دانشگاه هنر تهران اورده 

من پرستاری آزاد خوندم وقتتو تلف نکن تو پرستاری

چرا ؟ارزش نداره بخونم برا پرستاری آزاد؟آخه به نظرم حد اقل اینه که کارش تضمین شدس حالا درسته حجم کارش زیاده و حقوقش زیادبالا نیست اما بقیه رشته ها بیکارن کلا

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
چرا ؟ارزش نداره بخونم برا پرستاری آزاد؟آخه به نظرم حد اقل اینه که کارش تضمین شدس حالا درسته حجم کارش ...

اگه دوس داری اعصابتو از دست بدی حتما بیا تو این رشته پرستاری ایران دور از جون فقط حمالی کردن برای دکتراس سود اصلی رو یکی دیگه میبره همه ی زحمت بیمار و صفر تا صدش با ماس آخرم از صد نفر حرف میخوریم 

✨🤍love me like you do
اگه دوس داری اعصابتو از دست بدی حتما بیا تو این رشته پرستاری ایران دور از جون فقط حمالی کردن برای دک ...

عزیزم چه قدر بد 💔

نظرت درباره کاردرمانی و گفتار درمانی چیه؟

یه سوال کف حقوق پرستارا چه قدره؟

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
عزیزم چه قدر بد 💔 نظرت درباره کاردرمانی و گفتار درمانی چیه؟ یه سوال کف حقوق پرستارا چه قدره؟

اطلاعی ندارم از این رشته ها

تو طرح مثل استخدامی هاس حدودا ۹ ۱۰ تومن بعدش دیگه بستگی داره آزمون استخدامی شرکت کنی یا قراردادی کار کنی

✨🤍love me like you do