من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
بنظرت جایی قبول میشم 😢باید برای کنکور تیر بخونم از فردا شروع کنم 😤
به کنکور تیرماه فک کن
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اره فقط یک بار میتونی ترمیم انجام بدی همونا اگه از نمره قبلت بیشتر باشن برات لحاظ میکنن
خیلی خیلی مرسی