2789

ببخشید ی سوال داشتم  ماه قبل طبیعی جلوگیری داشتم این ماه با امروز 9روزه عقب انداختم ببخشی ببخشید دیشبم نیلی ترشح داشتم لکه بینی ندارم سینه هامم سفت نشده ولی درد دارم احتمال بارداری جقدر میتونه باشه 

ب بی بی چک و ازمایش فعلا دسترسی ندارم

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ی سوال داشتم  ماه قبل طبیعی جلوگیری داشتم این ماه با امروز 9روزه عقب انداختم ببخشی ببخشی ...

منم نقریبا مث شمام،از چند نفر پرسیدم گفتن علائم هامون اینجوریه،حالا انشالله من صبح میرم آزمایش ببینم چی میگن