2777
2789

اتفاقل منم الان داشتم سایتارو میگشتم چیزی چشممو نگرفت ،،، 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این فیلمای دریایی که کوسه میخوردشون قشنگه

آره یکی دومدل اینجوری دیدم 

بیگانه هام قشنگن 

من عاشق فیلم های هستم که موجودات فضایی داره 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
اتفاقل منم الان داشتم سایتارو میگشتم چیزی چشممو نگرفت ،،،  

جنگیر 1973

وحشت در امیتی ویل

(بر اساس واقعیت فقط یکی 2تا سکانسش رو فاکتور بگیر که برای هیجان و ترس فیلم اضافه کردن) 

جنگیری امیلی رز

(بر گرفته از زندگی و سرگذشت دختری آلمانی به اسم آنه لیز میشل..ــ اینم بگم بیمار بوده نه جن زده)

جن زدگی در کنتیکت

( خوندم بر اساس واقعیته اسمش به فیلم نمیاد چون جن نیست روح یه پسریه که به طرز بدی مرده و روحش با پسری سرطانی ارتباط میگیره)

جنزده آمریکایی

(اینم گفته شده بر اساس واقعیت ساخته شده ولی اینم اسمش به فیلم نمیاد چون موضوع جن نیست و جن زدگی اتفاق نمیفته روح یه دختری که یه مردی بهش تجاوز کرده و کشته روحش میره سراغ دختر این مرد اذیتش میکنه )

تسخیر 2012

تسخیر 2018

از شر شیطان نجاتمان ده

امیتی ویل بیداری

جنگیری هانا کریس

کالبد شکافی جین دو

وینچستر

خشمگینان

نفر بعدی تو هستس

مثلث

قطع نکن

شهری باغروب ترسناک

بدخیم

نزول 1 و 2

جنازت رو تحویل میگیرم

خانه جهنمی 1 و 2

سکوت مرگبار یا مطلق

چراغهای خاموش یا تاریکی

جنگیر 1973 وحشت در امیتی ویل (بر اساس واقعیت فقط یکی 2تا سکانسش رو فاکتور بگیر که برای هیجا ...

ممنونم👌🏼