2777
2789
دلم میخواد پشیمون بشه برگرده 

منم باپسر عموم بدتا کردم گریه هاشو دیدم فهمیدم چقد دوستم داشت ولی دیگه نبخشیدم   همیشه مردا بدنیستن بعضی وقتا زن هاهم نامردی میکنن ولی کاش هرطرف یک فرصتی میداد واسه جبران

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم میخواد پشیمون بشه برگرده

پشیمان شود.دخترا هم میگند پسرا پشیمان شوند...خودشان کات کردند..تنها فقط میدانم خودت را با راهوحلال بالا بکش..درس بخوان .کار خوب داشته باش...و بخند ....خندیدن ادمها ی خائن را جری میکند

منم باپسر عموم بدتا کردم گریه هاشو دیدم فهمیدم چقد دوستم داشت ولی دیگه نبخشیدم    همیشه م ...

من خو بهش خیانت نکردم هیچ کاری نکردم ولی اون چه کرد باهام

من خو بهش خیانت نکردم هیچ کاری نکردم ولی اون چه کرد باهام

پسر عمو منم هیچ کاری نکرد من نمیدونم چه مرگم شدبنظرم اگه هیچ ارزشی برات قائل نیست ولش کن اصلا فکرش نکن ولی کاش پسر عموم منو میبخشیداین رنج تا ابد تو قلبمه بخشیده نشدن

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
[QUOTE=270331096]منم باپسر عموم بدتا کردم گریه هاشو دیدم فهمیدم چقد دوستم داشت ولی دیگه نبخشیدم &nbs ...

من فقط جبران میخوام ولی نمیشه هرگزکاش بشه جبران کنم

چطوری رهاس کنم برم

اولش سخته ...مال من ۱۴ سال بود...فکر میکردم سراغم میاد مریض شدم آسمم گرفتم .چقدر گریه کردم ..اخرش به خاطرش زیارت عاشورا خواندم ...دیدم عشقش از دلم پاک شد ...وقتی رفتم مشهد از امام رضا حاجت نخواستم ..گفتم حاجتت یا امام رضا زیارتت بود.....الان همه میگند من هیچ دردی ندارم ...ندارم واقعا ندارم ...