2777
2789
عنوان

گواهینامه🚶🏻‍♀️

152 بازدید | 14 پست

بعد قبول شدن از شهری تا اومدن گواهینامه نمیشه رانندگی کرد؟ 

آخه خیلی طول میکشه تا اون موقع 

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹

نه نمیشه رانندگی نکن 

مال من ی ماه کشید اومد 

بذار بیاد با خیال راحت رانندگی کن

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشه. دو هفته اینا بیشتر طول نمیکشه تا بیاد 

نه بابا به من گفتن چهل تا پنجاه روز طول میکشه

دفعه چندم شهری قبول شدید؟ ؟؟

سخت بود؟ 

کدوم شهرید

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
زمان کلاسات اینا از اول تاا الان چقدر طول کشید؟  سواار شووو بابا من دوساله بدون گواهینامه رانن ...

نمیترسی؟ 

من یی دو هفته وسطش وقفه افتاد شهری هم بار دوم قبول شدم حدودا دو ماه یکم بیشتر

به منم گفتن یک ماه تا چهل روز ولی دو هفته ای اومد. از هر کیم پرسیدم گفتن دو هفته نهایت سه هفته ای میاد

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

دفعه چندم شهری قبول شدید؟ ؟؟ سخت بود؟  کدوم شهرید

دفعه دوم 

نه اصلا سخت نمیگرفتن دفعه اولم فقط بخاطر اینکه یادم رفته بود دنده بزنم افتادم وگرنه رانندگیم مشکل نداشت

نمیترسی؟  من یی دو هفته وسطش وقفه افتاد شهری هم بار دوم قبول شدم حدودا دو ماه یکم بیشتر

آها ممنونم 

نه نمی‌ترسم خداروشکر یبارم نمالیدم به جایی،فقطم پارک دوبل و بلد نیستم خیلی دوست دارم برم زودتر واسه گواهینامه چون خودم میترسم

به منم گفتن یک ماه تا چهل روز ولی دو هفته ای اومد. از هر کیم پرسیدم گفتن دو هفته نهایت سه هفته ای می ...

اگه اینجوریه باید همین روزا بیاد

😂😂😂تاالان که دستم رو نشده ولی هرجا پلیس منو میبینه یطوری نگاه می‌کنه انگار روی پیشونیم نوشته مدرک ...

شانس دیگه یهو آدم به باد میره بهتره بگیری خدایی نکرده تصادف کنی بدون گواهینامه بدبختی دیگه