2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی⚘

122 بازدید | 10 پست

سلام. 

جایی هست که بشه با پیامک، پیام توی واتس‌اپ یا ایتا یا هرجای دیگه، بشه پیام بدیم و سوال شرعی بپرسیم و طبق نظر مرجع تقلیدی که خودمون میگیم جواب بدن؟ 

که دیگه تماس نگیریم و با پیام جواب بدن.

اگر هست ممنون میشم شماره رو بگید و اینکه چقدر طول میکشه جواب بدن؟ و هر توضیح دیگه‌ای که احساس کردید لازمه❤

پیشاپیش ازتون‌ ممنونم⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره درخواست دوستیم قبول کن من شمارم میدم ایتا بهم پیام بده برات بدم

ممنونم ازتون

ایتا نمیتونم پیام بدم. اگر امکانش بود اینجا بفرستید

اگر هم امکانش نیست اشکالی نداره

ممنون ازتون

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
گروه پرسمان احکام شرعی https://eitaa.com/joinchat/2881421331Cd4d8cd0bc8 گروه خانواده معنوی h ...

خیلی ممنونم ازتون لطف کردید

ان‌شاالله همیشه حالتون خوب باشه و سلامت باشید⚘

یه برنامه هست اسمش پاسخگو ، از بازار دانلود کن 

چه جالب

ممنونم ازتون

ان‌شاالله همیشه شاد وسلامت باشید🌷

سلام  من لینک یه گروه تو ایتا رو دارم میخوای؟

یکی از کاربرها لطف کردن فرستادن. خیلی ممنونم ازتون❤

نمدونم

فکنم تو سایت مراجع تقلید کامنت بزاری ج میدن

پیجم نمیدونم دارن یانه، سرچ کن شاید باشه

فقد سعی کن حتما جای معتبر بری بپرسی

یا اگ از کسی چیزی شنیدی، ی سرچ بکنی، منبعشو چک کنی، اگ لازمه با نظر مرجعت مطابقت بدی. چون متاسفانه بعضیا ممکنه کاملا روهوا حرف بزنن

موفق باشی:)

نمدونم فکنم تو سایت مراجع تقلید کامنت بزاری ج میدن پیجم نمیدونم دارن یانه، سرچ کن شاید باشه فقد س ...

چه جالب سایت رو ندیده بودم ممنون از پیشنهادتون

کاملا درست میفرمایید خیلی ازتون ممنونم

ان‌شالله همیشه سلامت و موفق باشید🌷