2821
2789

به جای خنگ من میگم خل بازی 

خل بازی باحاله 

واسه من قاعدتا دوست ندارم مغرور باشه چون اونموقع مجبورم منم با سیاست باهاش برخورد کنم که تو بلندمدت اذیت کننده میشه

ولی در برخورد با بقیه اگر نگم غرور دوست دارم باشخصیت برخورد کنه و تو جمع شخصیتی که به من ارائه میده رو فقط واسه من حفظ کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جذابیتی تو دختر خنگ نمیبینم مثل یاسمن گل بانو

کیه؟؟  

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
به جای خنگ من میگم خل بازی  خل بازی باحاله  واسه من قاعدتا دوست ندارم مغرور باشه چون اون ...

میشه خل بازی رو تفسیر کنی واسمون؟؟؟

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
یاسمن گل بانورو نمیشناسی؟؟؟ 

نه والووووو کیه مگهههه  

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
میشه خل بازی رو تفسیر کنی واسمون؟؟؟

خنگ کسیه که درک درستی از مسا‌‌‌ئل نداره ولی خل بازیرو من عمدا شل گرفتن و شوخی با مسائل میبینم 

خنگ کسیه که وقتی باهاش حرف میزنی سخت متوجه حرفت میشه که اذیت کنندس و موجب میشه حرف زدن بمرور کم بشه 

سخته گفتنش البته 

ولی تو واقعیت میشه تفاوتشو فهمید