2777
2789
عنوان

ازدواج

154 بازدید | 15 پست

اینکه خواستگار ندارم 

اینکه دیده نمیشم

اینکه عقده شده واسم ک یکی از من خوشش بیاد و متقابل باشه این حس 

اینکه از من کوچیکترا دارن ازدواج میکنن 

اینکه هم دوره ای هام و از من کوچیکترا بچه دارن 

همه اینا عذابم میده 

همه اینا داره دقم میده 

من باید چیکار کنم 

تا کی باید منتظر بمونم 

هم تو اجتماعم 

هم شاغلم 

هم خانوادم خوبن هم محل زندگیم 

تیپ و قیافمم خوبه 

اخلاق و طرز برخوردمم خوبه 

خب چرا آخه فرصت ازدواج واسه من پیش نمیاد 

۲۶ سالم شده 

آخه مگه میشه دختر ۲۶ ساله خواستگار نداشته باشه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

امیدوارم به زودی عروس بشی و یه بخت خوب نصیبت بشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میحاد ی ازدواج خوب داشته باشم  این حق منه

اسی میدونی ازدواج قسمته اینکه میگن تو جامعه باش تیپ بزن آرایش کن اجتماعی باش شاغل باش همش حرفه  ایشالله ازدواج خوبی نصیبت بشه ولی باید رهاش کنی هرچی متمرکز بشی دورتر میشه ازت

خدایا شکرت ❤🌱
اسی میدونی ازدواج قسمته اینکه میگن تو جامعه باش تیپ بزن آرایش کن اجتماعی باش شاغل باش همش حرفه   ...

وقتی میبینم همه دارن ازدواج میکنن ولی من حتی ی خواستگارم ندارم 

خودت باشی ناراحت نمیشی از اینکه هیچ فرصتی نداری 

ناراحت نمیشی از اینکه تا حالا هیچکس نیومده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عزیزم من شما رو درک میکنم. خیلی سخته منم تو زندگی خواسته نشدم ‌ تلاش کردم ولی نشد. 

هیچ کاری نمیشه کرد‌.

اینجام تاپیک ازدواج نزن بخدا یه عده میان میگن ازدواج چی توشه  ازدواج چیه  ‌برو کیف دنیا رو بکن. میگه دیونه تی که خودت رو میخوای تو درد سربندازی. 

بخدا قسم یک بار همین جا یک دختری به من این حرف ها رو زد طرف دوسال از من کوچک تر بود. بعد تو سن ۱۸ . ۱۹ ازدواج کرده بود به من می‌گفت ازدواج نکن. گفتم بهش من اومدم راهکار برای ازدواج بگیرم نه این که راهکار بگیرم ازدواج نکنم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

عزیزم من شما رو درک میکنم. خیلی سخته منم تو زندگی خواسته نشدم ‌ تلاش کردم ولی نشد.  هیچ کاری ن ...

خجالت هم نمی کشند. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

وقتی میبینم همه دارن ازدواج میکنن ولی من حتی ی خواستگارم ندارم  خودت باشی ناراحت نمیشی از اینک ...

ببین منم یه مدت خیلی روش زوم بودم ولی رهاش کردم گفتم بیخیال ازدواج تمام تمرکزم رو گذاشتم واسه مهاجرتم حتی کلاس زبانم داشتم ثبت نام میکردم که این وسط با همسرم آشنا شدم به همسرم گاهی به شوخی میگم اومدی گند زدی تو برنامه ی مهاجرت من🤣 

خدایا شکرت ❤🌱
خجالت هم نمی کشند. 

نمیدونم چیکار کنم 

آخه دیگ آدم چقد تحمل کنه 

چقد صبر کنه 

همش به من میگن صبور باش صبر کن سنی نداری یا چیزایی‌ک شما گفتی و میگن

ولی وقتی من میبینم اطرافیانم دارن ازدواج میکنن ولی من حتی ی خواستگارم ندارم 

باید چیکار کنم 

ببین منم یه مدت خیلی روش زوم بودم ولی رهاش کردم گفتم بیخیال ازدواج تمام تمرکزم رو گذاشتم واسه مهاجرت ...

حرفتون درسته باید رهاش کرد ولی میدونید من از بچگی دوست داشتم ازدواج کنم... نمیتونم بهش فکر نکنم   همین جا یکی بهم گفت باید انگیزه داشته باشی برای ازدواج. نمیدونم چطور انگیزه بگیرم 

نمیدونم چیکار کنم  آخه دیگ آدم چقد تحمل کنه  چقد صبر کنه  همش به من میگن صبور باش ...

تک تک حرفات رو درک میکنم. این حرفا رو هم کسی می فهمه که موقعیتش مثل شما باشه.