2789
عنوان

مادرشوهر.

1025 بازدید | 30 پست

سلام دوستان ببخشید یکم طولانی میشه ولی میشه کمکم کنید.

یکی دوسه ماه پیش شوهرم غش کرد یهو. و یکی دوسه بار غش کرد. حالا دلیل پزشکیش هست و مشکلش معلومه و قرص دادن و اوکی شده 

میگفت اولین بار ک‌غش کردم چیزی دیدم. منم بهش گقتم توهم زدی و فلان اینا.(من ادم خرافاتی نیستم)

ولی شوهرم خیلی اسرار داشت و چیزی‌دیده درصورتیکه ک مشکلش دلیل پزشکی و علمی داره. 

خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم هم خرافاتی و خیلییی اسرار داشت ک شوهرمو جادو کردن و طلسم این چیزا داره و منو خودمو جر دادم ک اینطور نیست. 

پدرشوهرمم مخالف این چیزاس. مث خودم

خب

مادرشوهرم هم خرافاتی و خیلییی اسرار داشت ک شوهرمو جادو کردن و طلسم این چیزا داره و منو خودمو جر دادم ...

خب بقیش

اگه آرزوی بزرگی تو دلته، خدا حتما لیاقتِ رسیدن بهشو بهت داده که الان رویاته...🕊✨

بعد مادرشوهرم شوهرمو دوسه بار برد پیش دعا نویس.  

حالا دعا نویسه بهش گفته ک طلسم داری 

منم خودمو جر دادم ک بابا پیش هرکی بری میگم طلسم داری خالا پول بده ک طلست باطل شه.

گفتم اینا کلاه برداری میکنن این چیزا. شوهرم مشکلش چیز دیگس هیچ کس برای ما دعا نکرده

بعد مادرشوهرم شوهرمو دوسه بار برد پیش دعا نویس.   حالا دعا نویسه بهش گفته ک طلسم داری  م ...

منم اصلا اعتقاد ندارم....وقتی خدا هستو مراقبمونع طلسم چیه!😐👩🏻‍🦯

اگه آرزوی بزرگی تو دلته، خدا حتما لیاقتِ رسیدن بهشو بهت داده که الان رویاته...🕊✨
منم زنگ زدم ب پدر شوهرم گقتم چرا شوهرمو می‌برید اینجور جاها. گفت من نبودم خبر نداشتم وگرنه نمیزاشتم. ...

شوهرت مگه بچه که زنگ زدی به پدرش؟؟؟ خودش نباید بره و به حرف شما حداقل احترام بزاره و نره به خانوادش ربطی نداره تا وقتی خودش همراهی میکنه مادرش رو