2777
2789
عنوان

کمک مالی💔

172 بازدید | 8 پست

خیلی زیاد ناراحتم من حقوقم خیلی نیس اما باهمین یا ذره ب یه خاتواده کمک میکررم هرماه ولی این برج یکم دستم خالیه نمیتونم کمک کنم متاسفانه

حالا نمیدونم چطوزی بگم نمیتونم کمکشون کنم ک ناراحت نشن✋️💔

چی بگم که مثلا بهشون برنخوره؟اینا به کمک من حساب بازکرده یودن😢🥺😔

شمابودین چی میگفتین بهشون ک به غرورشونم برنخوره🥲😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

چرا بهشون بربخوره خب... الان وضعیت برای همه سخت شده...

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهشون بربخوره خب... الان وضعیت برای همه سخت شده...

نمیدونم یهوبگم نمیتونم بهشون بربخوره دلشون بشکنه حالا زیادم کنک نمیکردما ۲۰۰ 

۳۰۰ اینا ولی خب من خودم ت زندگیم دارم سختی میکشم ویگ اگ دل اینام بشکونم تاوانش بدتر💔😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ببخشید لطف مکرر تبدیل به حق مسلم میشه . بهتره همینجا تموم شه

درسته اما میترسم دلشون بشکنه من خودم به اندازه کافی روزای سختم و میگذرونم😔

درسته اما میترسم دلشون بشکنه من خودم به اندازه کافی روزای سختم و میگذرونم😔

دلش بشکنه یعنی چه ؟ مگه موظف هستین ؟ اگه میدادین از محبت بوده غیر اینه ؟ 

اگه ناراحت شن که وظیفه شما میدونستن

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
دلش بشکنه یعنی چه ؟ مگه موظف هستین ؟ اگه میدادین از محبت بوده غیر اینه ؟  اگه ناراحت شن که وظی ...

نه درست میگین

من نیتم کمک بوده و مهربونی

ولی واقعا این روزا از نظر عاطفی و مشکلات خیلی زیاد تحت فشارم همش مبترسم دل کسی دیگم بشکنم اوضام بدهست داغون بشه

نه درست میگین من نیتم کمک بوده و مهربونی ولی واقعا این روزا از نظر عاطفی و مشکلات خیلی زیاد تحت فش ...

بنظرم حتی اگه تواناییش رو داری قطع کن به اشخاص دیگه کمک کن اینقدر زیاد شده پناه بر خدا

بذار کمک شما اعانه باشه نه مستمری

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
بنظرم حتی اگه تواناییش رو داری قطع کن به اشخاص دیگه کمک کن اینقدر زیاد شده پناه بر خدا بذار کمک شما ...