2821
2789
عنوان

عکس نود فرستادم😑

58268 بازدید | 231 پست

سلام بچه ها

یه سوال مهم داشتم میخواستم نظرتونو بدونم

من 22 سالمه یه رل لانگ دیستنس دارم که خیلی همو دوست داریم و کاملا بهش اعتماد دارم و میدونم خیلی مرد خوبیه و من خیلی باهاش راحتم و صمیمی هستیم خیلی و ده سالم ازم بزرگتره

چندوقته خودم یکم سر شیطنت رو باز کردم اونم همش ازم عکس نود میخواس منم بعد یه مدت بهش دادم ولی نه کامل و سریعم همون لحظه حذفش کردم

ولی الان حس خوبی ندارم به خودم حس میکنم اینکار رابطمونو بهم میزنه نظرتونو بهم بگین😞

چند وقته با هم هستین؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا با عکس فرستادن این مدل مخالفم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

از نظر منکه اگه ازدواج کنی باهاش  چیزی نمشه😂🤏🏻

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖