به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
از کی مونده،شاید فاسد شده،مرغ ۴۸ ساعت باید تو یخچال باشه،اگه کمتره،خوب بشوریدش،تو پیاز و زعفران اینا بخوابونید و جوجه کبابش کنید،نشانه های فساد و تو گوگل سرچ کنید
یکی از دوستانم تو این شرایط رب انار یا آلوچه و پودر گردو به مرغ اضافه می کنه یک چیزی مثل فسنجون انقدر خوشمزه میشه من یک بار خوردم خوشمزه بود و اصلا بوی حس نکردم شما هم اگه دوست داشتید استفاده کنید
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
پس خوبه،دو سه ساعت تو مواد بزارید بمونه،بعد جوجش کنید،ما هم یه روز جمعه رفتیم خریدیم فروشنده میگفت از دیروز مونده که بوی خونابه میده مشکلی نداره،منم برای جوجه میخواستم تو پیاز و مواد بهش استراحت دادم دو سه دقیقه مونده به کباب کردن دو سه قاشق هم آبلیمو زدم و به سیخ کشیدم خوب شده بود،گوشت تا خریدید باید بشورید و بسته بندی کنید تا بو نگیره یا فاسد نشه