2777
2789

من دیروز ی زیر پوش براش خریدم ازون رنگیا....دادم پوشید ولی بازم ی چیزی براش میخرم

چون انصافا همسر من همیشه توو مناسبت‌ها یادم کرده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها پدرشوهراتون روز مادرو تبریک گفتن؟

من بهم زنگ نزد درصورتی ک روز مادر ،مادرشوهرم خونمون بود زنگ زد بهش تبریک گفت پرسید گفت کی اونجاست مادرشوهمم گفت فلانی هست (من)شوهرمم ک رفته بود بیرون

مطمئنم ب دختراشم زنگ زده

حالا میگم روز مرد اصلا بهش زنگ نمیزنم 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید یاد بگیره برا همسرش ارزش قائل بشه یه شاخه گل ۳۰ تومنه من اصلا پول برام‌مهم نیس اینکه بدونم انقد ...

وای دقیقا میفهممت منم روز زن امسال برام مجسمه خریده بود نبین نشنو و حرف نزن. با ی قاب عکس چرخ فلکی هستم شنبه آماده میشد😂😂😂😂 ناراحت شدم اما گزاشتم پا نبود ماشین و درگیریش اگ چیزیم نمی‌داد زیاد ب دل نمیگرفتم 

یه پارچه ترمه وکیک وشاخه گل وپیراهن وشلوار وتسبیح وساعتش روی یه سنگ سرد باسکوتی وصف نشدنی در ارامگاه  با کلی حسرت وگریه.....

۷ ساله ندارمش .....

یه هدیه های ناقابل تقدیم پاکبانان زحمت کش کردم 

شادی روح پدران آسمانی صلوات 

اسی باکس بگیر توش ساعت وکیف پول و...بزار 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

من امسال براشوهرم هیچی نمیخرم، اونم برا من نخرید حالا از حق نگذریم پول نداشت اما حتی یه تبریک ساده هم بهم نگفت، اما احتمالا برای پدر مرحومم یه خیراتی میکنم، مثلا یه تنور نون یا کیکی شیری، چیزی

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
 وای دقیقا میفهممت منم روز زن امسال برام مجسمه خریده بود نبین نشنو و حرف نزن. با ی قاب عکس چرخ ...

بابا شالی یه بار بعد سال اول ازدواجمون یه گردنبند طلا گرون‌خرید ۱۰ سال پیش ۲۲۰۰ میگفت همینو سالی ۱۰۰ تومن حساب کن 🤣🤣🤣🤣🤣

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

وای منم دقیقا موندم ی موزر خریدم اما ی مورد دیک رو نمی‌دونم چ کنم

یهه مزر بسه دیگه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
روز زن اینهمه خانوما تاپیک زدن آخر خیلیا ناراحت شدن و هیچی هم نگرفتن که هیچ دعوا هم کردن  الان ...

من باورت نشه شاید اصلا خیلی وقته نیسم تو سایت تو گوگل بعضی تاپیکارو می‌دیدم ک چی گرفتین و..... ولی واقعا توقع چیزی نداشتم حضور و احترام و علاقه و تعهد مرد از صد تا کادو باارزش تره اما خب وقتی کادوهامو دیدم هم خندم گرفت همم یکم دلم گرفت اما ی لحظه بود فقط 

من باورت نشه شاید اصلا خیلی وقته نیسم تو سایت تو گوگل بعضی تاپیکارو می‌دیدم ک چی گرفتین و..... ولی و ...

کادو بدن شده کوفت فقط بدن 🤣🤣🤣اصلا سر کوچه یه شاخه گل بدزدن 🤣🤣🤣

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه