2777
2789
عنوان

دکتر ناصر کلانتری متخصص اطفال

2778 بازدید | 105 پست

کسی برای رفلاکس و آلرژی بچه شو پیش ایشون برده؟

دکتر خوبی هست 

وقت میذاره؟

نتیجه گرفتین؟پسرم خیلی بی اشتهاس 

شیر گلدن گات میدم بهش یه عده میگن خوبه یه عده میگن نده واقعا موندم باید چه خاکی تو سرم بریزم 

سلام خوبین با این شیر بچت وزن میگرن دخترم آلرژی داره وزن دهی نداره دارم دق میکنم از غصه 

سلام 

خداروشکر خییییلی بهتر شده 

نمیدونم از شیرِ یا غذا چون همزمان شروع کردم ولی حس میکنم قشنگ یه ۵۰۰ گرمی اضافه کرده 

دست و پاش بزرگ شده اصن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین با این شیر بچت وزن میگرن دخترم آلرژی داره وزن دهی نداره دارم دق میکنم از غصه 

عزیزم اگه بالای ۶ ماهه برای بيسکوئيت هوناپ بگیر 

اونم از شیرِ بزِ 

هم خوشمزست هم وزن گیری خوبی داره 

بسته ای ۷۰ تومنه 

پسر من هفته ای دو بسته رو میخوره 😢😍

خوشحالم میخوره خداروشکر ناراحتم به خاطر باباش با این هزینه ها

خدا روزی شون و برسونه  

عزیزم اگه بالای ۶ ماهه برای بيسکوئيت هوناپ بگیر  اونم از شیرِ بزِ  هم خوشمزست هم وزن گیر ...

شیر خشک گلدن گات شیر بز هست  ممکنه بهش حساسیت نشون بده دخترم چهار ماهشه هیچ شیری تا الان بهش نساخته خیلی اذیت میشه الان امروز گلدن براش سفارش دادم دعا کنید بهش بسازه

شما چرا این شیرم دادین حساسیت ب پروتیین گاوی داشت بچت

سلام.آره عزیزم آلرژی که باعث رفلاکس شده بود آلرژیش تا حدودی حاد بود 

خداروشکر گلدن گات بهش ساخت آلرژیش رفع شده رفلاکسش هم دکتر میگه زمان میبره 

سلام.آره عزیزم آلرژی که باعث رفلاکس شده بود آلرژیش تا حدودی حاد بود  خداروشکر گلدن گات بهش ساخ ...

خداراشکر من امروز شیر گلدن گات خریدم خدا کنه بهش بسازه دختر من حساسیتش شدیده جوش کهیر میزنه خش خس سینه رفلاکس شدید رفلاکس پنهان..حالا امروز بهش دادم باید یک هفته ای صبر کنم ببینم چطور میشه دخترم خیلی ضعیف شده براش دعا کنید گلدن بهش بسازه راستی وزن دهیش خوبه این شیر؟

خداراشکر من امروز شیر گلدن گات خریدم خدا کنه بهش بسازه دختر من حساسیتش شدیده جوش کهیر میزنه خش خس سی ...

بچت اگه بالای ۴ ماهه میتونی همزمان کمکی هم شروع کنی که هم به وزن گیری بهترش کمک کنه 

هم رفلاکسش و کنترل کنه 

داروهایی هم که برای رفلاکس میدی خیلی تاثیر داره 

من از روز دومی که گلدن دادم خس خس سینه پسرم کاملا قطع شد

فقط یکم رقیقِ من سرلاک پنج غله ی هیپ خریدم هیچ طعمی نداره کاملا بی مزس از اون یه قاشق میریزم تو شیرش هم شیر و غلیظ میکنه هم مقویه 

بچت اگه بالای ۴ ماهه میتونی همزمان کمکی هم شروع کنی که هم به وزن گیری بهترش کمک کنه  هم رفلاکس ...

شا شیر گلدن از کجا میخری و چند میخری ..من یکی بهش دادم علایمی نداره فلا ولی استفراغ داره نمی‌دونم طبیعی هست یا حساسیت داره

شا شیر گلدن از کجا میخری و چند میخری ..من یکی بهش دادم علایمی نداره فلا ولی استفراغ داره نمی‌دونم طب ...

من از خیابون بنی هاشم تهران میگیرم عزیزم شماره ۲ ۶۳۰ تومن 

داروی رفلاکس میدی بهش؟

علائم حساسیتش رفع شده؟مثلا دون نمیزنه یا خس خس سینه نداره یا اسهال؟

عزیزم اگه بالای ۶ ماهه برای بيسکوئيت هوناپ بگیر  اونم از شیرِ بزِ  هم خوشمزست هم وزن گیر ...

دختر من اشتهاش کمه هر چهار روز یکی رو ب زور میخوره اصلا هم باهاش وزن گیری نکرده شما بچت وزن گرفته من خیلی ناراحتم خودم از ناراحتی دارم از کار میفتم

من از خیابون بنی هاشم تهران میگیرم عزیزم شماره ۲ ۶۳۰ تومن  داروی رفلاکس میدی بهش؟ علائم حساسی ...

دون های قبلیشو داره هنوز ولی جدید نزده خ خسش بهتر شده  رفلاکسش بهتر شده فقط استفراغ من خونمون قشم از بندر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌براممیارن ۶۵۰شماره یک با کرایه شناور میشه۷۰۰ 

دختر من اشتهاش کمه هر چهار روز یکی رو ب زور میخوره اصلا هم باهاش وزن گیری نکرده شما بچت وزن گرفته من ...

تاااازه اولی رو دادی عزیزِ من 

پسر من که هر ۷ روز یکی شو می‌خورد خواهرم

چهههه خبره مگه 

من تو قوطی چهارم تازه دارم وزن گیری شو احساس میکنم 

من از خیابون بنی هاشم تهران میگیرم عزیزم شماره ۲ ۶۳۰ تومن  داروی رفلاکس میدی بهش؟ علائم حساسی ...

داروی رفلاکس چی میدین شما دختر من فقط پودر ای امپروازول دکتر داده استفراغ شیر پنیری هست