2777
2789
عنوان

حالم گرفته شد

71 بازدید | 7 پست

خواب دیدم تو ی یه خونه هستم قفل درها باز بود رفتم تو اولش کلی ادم تو خونه بود من رفتم پایین تو یه اتاق نمی دونم چکار داشتم یه دفعه صدای گریه نوزادی شنیدم نگاه کردم دیدم هیچ کی تو خونه نیست خیلی حراس کردم وترسیدم تو خوابم می گفتم جنه از خونه زدم بیرون و می دویدم خیلی ترسیده بودم روبروم دوتا خونه بود در یکی رو زدم پسر عموم از خونه اومد بیرون بهش گفتم بعد گفتم اون خونه ما اون گفت خونه شما نیست خونه ماست همون که از توش از ترس زدم بیرون رفتم در خونه اون یکی تا بابام اینا تو هستن بعد پام خورد به یک جعبه فکر کردم مال پسر عموم اما بابام اینا در جعبه رو باز کردن تا پر طلاست دادشم از تو جعبه یه گشوار کرد گوش زنش ویه دست بند یاگردن بند هم داد به مادرم  بابام هم یه دست بند داد به خوارم ویه دست بند هم داد برای من  کسی تعبیرشو می دونه

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اینجوری متوجه شدم که یه نوزاد جدید یا فرد جدیدی وارد زندگی خانوادگیتون میشه و براتون خیر وبرکت خیلی زیادی به همراه میاره

این کاربری از تاریخ1402/6/6 به من واگذار شده و تاپیک های قبلش مال من نیست ( دوست صمیمی صاحب قبلیشم) / من یه همسرِ محصل و پرتلاشم 
والا من اینجوری متوجه شدم که یه نوزاد جدید یا فرد جدیدی وارد زندگی خانوادگیتون میشه و براتون خیر وبر ...

مرسی هزیزم از تعبیرت

اره دستبندو کردم دستم

دست بند طلا اگه مجرد باشید تعبیرش ازدواجه اگه اند ازت بوده و درش نیاوردی یعنی خاستگار میاد وصلت انجام میشه اگه درش بیاری یعنی نمیشه 

امضای خدا پای تمام آرزوهامون  
دست بند طلا اگه مجرد باشید تعبیرش ازدواجه اگه اند ازت بوده و درش نیاوردی یعنی خاستگار میاد وصلت انجا ...

مرسی عزیزم از تعبیرت