2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج

1483 بازدید | 77 پست

سلام خانما. من حدود ۱۰سال قبل با یک بیشعوری رابطه داشتم ولی درحد خیلی خیلی محافظت شده و سطحی بود و اصلا رابطه جدی نداشتیم.قصدمون ازدواج بود ولی قسمت نبودکه باهم بمونیم.ایشونم رفت و ازدواج کرد منم موندم و ترسهام و استرسها و فکر و خیالم.دیگه هیجوقت باهیچ نری سلام‌و علیک هم نکردم .

حدود دوسه سال قبل یه ضایعه گوشتی روی کشاله رانم پیدا شده که نمیدونم چیه. میترسم زگیل باشه و بعدا متهم به بی بندوباری شم. جدیدا خواستگارئ دارم که میخواستم قبول کنم و برم ولی جدیدا این ترس افتاده به جونم که شاید زگیل تتاسلی باشه و دکتر زنان‌هم‌تاحالا نرفتم میترسم بنظرتون میتونه زگیل تناسلی باشه بعداز اینهمه سال؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچ علامی ندارم کمتر از یک ساله بکارت ندارم همیشه هم تنها بودم بغیر چند ماهی تو عمرم رفتم واکسن زدم اومدم چک کنم ببینم سالم یا نه دیدم با وجو بی علامتی یه نوع شو  دارم سی یک 

تو شاید چند نوع شو داری با خ و ردن هم منتقل میشه حتما برو دکتر چقدر بیخالی سه ساله زگیل زدی نرفتی

یه جیزی مثل ابله اندازه عدس🤭 ولی پوستش بالا اومده مثل تاول سوختگی همرنگ پوستمه

خال گوشتی نیست اویزونه؟ 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من هیچ علامی ندارم کمتر از یک ساله بکارت ندارم همیشه هم تنها بودم بغیر چند ماهی تو عمرم رفتم واکسن ز ...

اصلا فکرشو نمیکردم اینجور مریضی هم باشه. جدیدا با تبلئغات اینستا مشکوک شدم😔