2777
2789
عنوان

کیا حقوق میخونن؟!

83 بازدید | 12 پست

سلام دانشگاه آزاد بدون کنکور بخوام برم شرط معدل یا شرایط خاصی داره؟!از اینکه این رشته اومدین راضی این🤍

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

دختر همسایمون راضی نیست اصلا رتبه ۲۰۰ کنکور انسانی بود 

لیسانسش به درد نمیخوره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دختر همسایمون راضی نیست اصلا رتبه ۲۰۰ کنکور انسانی بود  لیسانسش به درد نمیخوره

اره خب باید بعد لیسانس ادامه داد

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم رشته حقوق دانشگاه دولتی هم  بدرد نمیخوره 

دانشگاه ازاد و..... که دیگه  ....

البته من خودم دانشگاه دولتی درس خوندم  الانم کاراموز وکالتم  

بعدم رشته حقوق باید سرکلاس باشی با استادای با سواد ک ک چهارتا مطلب بفهمی  

کتابهاش سخته و مفهمومی و در عین حال شیرین و جالبه

گلم رشته حقوق دانشگاه دولتی هم  بدرد نمیخوره  دانشگاه ازاد و..... که دیگه  .... الب ...

من تو پیج خیلی از وکیلا دیدم حتی یکی از فامیلامون ک وکیله و واقعاااااااااا حرفشو قبول دارم گفت که اصلا سمت وکالت نرید

واقعا دیگ اینده ی خوبی نداره با این طرح تسهیل و این داستانا

شما راضی ای؟

گلم رشته حقوق دانشگاه دولتی هم  بدرد نمیخوره  دانشگاه ازاد و..... که دیگه  .... الب ...

دانشگاه ازاد با دولتی فرقی نداره دانشجو داریم دانشگاه دولتی درس نمیخونه دانشجو داریم دانشگاه ازاد درسخون ترینه 

همه چیز بستگی ب خود ادم داره

دانشگاه ازاد با دولتی فرقی نداره دانشجو داریم دانشگاه دولتی درس نمیخونه دانشجو داریم دانشگاه ازاد در ...

کاملا درسته و موافقم با شما

من تو پیج خیلی از وکیلا دیدم حتی یکی از فامیلامون ک وکیله و واقعاااااااااا حرفشو قبول دارم گفت که اص ...

گلم  ببین اصلا بحث طرح تسهیل نیست  

با همین طرح تسهیل هم  داوطلب باید خیلی خیلی بخونه  ک قبول بشه  طرح تسهیل فقط  ظرفیت رو زیاد کرده گفته هر کسی ب این حد نصاب برسه قبوله چه یک نفر چه صدنفر سوالات ازمون وکالت بسیار سخت و پیچیده شده 

بحث اینه  اگه داخل هر شهری ۱ میلیون وکیل هم باشه  اونی موفقه که سواد داشته باشه 

الان هم دوره من با سهمیه وکالت قبول شده ولی یه ارث ساده رو نمیتونه حساب کنه خود به خود کنار گذاشته میشه !

سواد و زرنگی وکیل خیلی خیلی  موثره در شرایط الان ک دست زیاد شده