2777
2789
عنوان

سرفه بچه

236 بازدید | 10 پست

توروخدا اگه کسی راه حلی داره بگه.

بچم کلاس اولیه یکسره سرفه میکنه . دوهفته میشه. شبها بیشتر میشه نمیتونه بخوابه. ولی امروز که از صبح همینطور سرفه داره

نمی‌دونم این سرفه چیه افتاده جون بچه مدرسه ای ها 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍

ابلیمو عسل . اب نخود . پرتقال پخته . بخور نعنا . اویشن . سیب . اینا چیزایی هست که شنیدم خوبه . چرا دکتر نمیبریش؟

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابلیمو عسل . اب نخود . پرتقال پخته . بخور نعنا . اویشن . سیب . اینا چیزایی هست که شنیدم خوبه . چرا د ...

دکتر بردم. میگم کم و زیاد میشه ولی خوب نشد. دوباره از پنجشنبه شدت گرفت.

پرتقال پخته صبح بهش دادم. چهارتخمه هم دادم.

سیب منظورتون همینجوری میوه اش رو بدم؟

دکتر بردم. میگم کم و زیاد میشه ولی خوب نشد. دوباره از پنجشنبه شدت گرفت. پرتقال پخته صبح بهش دادم. چ ...

اره سیب کلا خوبه . راستی ثعلب هم تو آب جوش حل کن ولرم بده بخوره خیلی تاثیر داره

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

سلام مامان مهربون من پسرم دوساله اشه هرشربتی دادم خوب نمیشد ولی خودم هر ۸ هشت ساعت نشاسته و عسل میدادم صبح چهار تخمه اس فک کنم اون قشنگ دم میکردم بعد میدادم میخورد به زور خیلی موثر بودش

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید  به صورت  مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش