2777
2789

دو ساله کات کردیم پسر خیلییییی خوبیه خیلی احساساتی خیلیییی میبینم ک در نبود من خیلییی ناراحته بعد من باهاش کات کردم و اون هیچ تقصیری نداش 

خودمم دوسش دارم نپرسید چرا پس کات کردی طولانیه 

بعد دوسال چن روز پیش یهو دقیقا روز تولدم بهم پیام تبریک تولد داد خیلی دقیق یادش مونده بود 

منم گفتم مرسی ولی دیگ بحث ادامه پیدا نکرد میخوام بحث ادامه دار ش میخوام باهاش حرف بزنم خیلیییییی احساساتیه و احساس بدی دارم از اینکه انقد باهاش سردم 

میخوام بهش پیام بدم بگم میتونیم ی کم باهم صحبت کنیم 

بعدش بهش بگم تو هنوز بهم فکر میکنی؟

ک اینجوری باهم صحبت کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ قراره باز ولش کنی لطفا لطفا  سمتش نرو بزار تو حال خودش باشه.

اگه از خودت مطمئنی و دوسش داری ن از رو دلسوزی بش پیام بده حالشو بپرس و هی بگو چ خبرو چیکار میکنی و اینا کم کم بحث باز میشه و

💎دُخــتـــَر ڪُـــــورد💎
یهو بگم میشه باهم صحبت کنیم بد نیس ؟

ن دیگه مقدمه چینیه 

بگو وقت داری یکم صحبت کنیم اینا ک میگه آره ت هم برو سر اصل مطلب

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

اگه دوست داره و دوسش داری پ و میگی بی دلیل کات کردی این بازیا رو جمع کن که بعدا شدیدا حسرتشو میخوری و به خودت بد بیراه میگی.فکر نکن همیشه همچین شرایطی برات پیش میاد.من سر خودم اومده که بهت میگم.

همینجوری که خودت گفتی استارت بزن و ادامه بده و بچه بازی رو بزار کنار و مثل آدم بزرگ رفتار کن اگه دوسش داری این غرور معنی نداره اونم آدمه نیاز به احترام و محبت از طرف مقابلش داره

حالا اون بنده خدا نازتو میکشه تو هم توهم ملکه الیزابت بودن نزن دختر جون