2777
2789
نه خامه رو تو دمای محیط گذاشتم

ممنون عزیزم

من روز مادر پختم ولی لامصب کاکائو اب شر ولی رقیق نشد

خامه فرم گرفته داشتم یکم اضافه کردم عین سنگ شد

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم من روز مادر پختم ولی لامصب کاکائو اب شر ولی رقیق نشد خامه فرم گرفته داشتم یکم اضافه کر ...

منم دقیقا این کیک واسه روز مادر بود 

حتما مقدار خامه ات نسبت به کاکائوت کم بود گلم

منم دقیقا این کیک واسه روز مادر بود  حتما مقدار خامه ات نسبت به کاکائوت کم بود گلم

انشالله یه روزی میپزم و امتحان میکنم 

همیشه تو مراسمات ادم یه فکر تزئینش میفته

انشالله یه روزی میپزم و امتحان میکنم  همیشه تو مراسمات ادم یه فکر تزئینش میفته

اره عالی میشه ...من به شخصه قبل مراسم کلی نت و میگردم و چند تا عکس میگیرم تا اون مدلی تزیین کنم ولی نمیدونم چجوریع ک وقتی همه چیو میزارک جلوم تزیینم از ذهن خودمه و اصلا شبیه اون درست نمیکنم

اره عالی میشه ...من به شخصه قبل مراسم کلی نت و میگردم و چند تا عکس میگیرم تا اون مدلی تزیین کنم ولی ...

منم همین طوره وقتیم همونی رو که میخوام نمیشه اعصابم خورد میشه 🤣🤣🤣

چون تمرین و تکرار نداریم

چه بامزس

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

به به دست مریزاد خانم کدبانو

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم