2777
2789
عنوان

عقد دخترخالم

475 بازدید | 17 پست

دختر خالم قبل عقدش زیاد بهم زنگ میزد منم همینطور از وقتی عقد کرده عوض شده قبلا زنگ میزدم جواب نمیداد فوقش یک ساعت بعد زنگ میزد الان ۱۰ روز پیش کار واجب داستم خودش هم میدونست زنگ زدم برنداشت دیگه هم زنگ نزد😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولشه.  خیلی ها دیدم اینجورن خوب میشه شاید یک سال دو سال بعد 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

طبیعی هست عزیزم دوره ای داره الان توی مرحله جدید زندگیشه شاید زود تطبيق  پیدا نکرده پیام بده خواستم جویایی حالت باشم واحوال پرسی گن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من ک وقتایی خونه مادرشوهرم بودم یه برادرشوهر دوساله دارم تا گوشی دستم میگرفتم گریه میکرد بده به من و تو اتاقم نت نمیداد وقت نمیکردم بیوفتم تو گوشی یا زنگ بزنم فقط کسی زنگ میزد جواب میدادم همه میگفتن سایت سنگین شده خبری ازت نیس 

شاید دختر خالتم یه جوری گرفتاره یا شایدم شوهرشش میگه جواب نده یا شاید خودش غرور گرفته 😐😂خدا داند 

من نمیدونم چرا بعضیا بعد از ازدواج عوض میشن عزیزم گل صعود به تیم ملی و ک نزدی شوهر کردی این کارا چیه

چرا اینجور برداشت میکنین شاید واقعا دغدغه داره ما که توی قلب ومغز طرفمون نیستیم بعد هم نمیشه گفت همه مثل ما رفتار کنن وحرف بزنن ول کنید دوره ای داره بعد کم کم جا میفته

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.