2777
2789
عنوان

لاغری در یک ۲ماه؟

391 بازدید | 27 پست

بچها امکان پذیره؟

عروسی دعوتیم میخام لاغر بشم عروسیش اسفند هست خیلیم تپلیم درکنار ورزش و تغذیه مناسب دمنوش یا موادغذایی که کمک به چربی سوزی هست سراغ ندارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال با رژیم تو دوماه ۱۰کیلو کم کردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تو دوماه آره باو میشه اگه اراده داشته باشی سالم خوری و کم خوری چای سبز و جوشونده دارچین زنجبیل برا ...

ازاین ورزشای چربی سوزی تو خونه هم بنظرتون کنار پیاده روی جوابه؟

ازاین ورزشای چربی سوزی تو خونه هم بنظرتون کنار پیاده روی جوابه؟

آره باو خیلی،من کاراته کار میکردم هوازی زیاد داشتیم جلو چاق شدنمو میگرفت آخه زیاد میخوردم کاراته رو که ول کردم شدم بشکه

حلقه حتما بزن خیلی تاثیر داره تو همین سایت خیلیا نتیجه گرفتن

من با رژیم وکالری شماری با۲ماه ۱۰کیلو کم کردم اره میشه الان ول کردم رژیمو ۲کیلوش برگشته دوباره  میخوام شروع کنم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
اکه خیلی تپلی نه زیاد تغییر نمیکنی باید خیلی کم کنی

اتفاقا کسی که خیلی چاقه اوایل بیشتر تغییر میکنه تا اونیکه لاغرتره:/دوستم ۸۵ کیلو بود دوماه رژیم گرفت کلی سایز کم کرده خیلی لاغر شده

رژیم کتوژنیک رو سرچ کن 

این رژیم را بهت توصیه میکنم نگیر خارج شدن ازش خیلی سخته در ضمن خدای ناکرده آنفولانزا کتو میگیری یکی از رفیقم گرفت بدجور سیستم بدتر بهن ریخت وزن کم کرد اما به چه قیمت تو این رژیم فقط باید چربی بخوری کربوهیدرات صفر باید بشه اصلا نمیپسندم