2777
2789
عنوان

عفونت گوش کودک

353 بازدید | 4 پست

بچه ها عفونت گوش کودک چندروزه خوب میشه؟ تبش چندروزه؟ الان بچم دوسالشه ۵روزه تب داره سفکسیم داده دکتر میخوره امروز فاصله تبش بیشتر شده مثلا قبلا سر ۵ساعت بین دوتا بروفن تب داشت الان شده ۹ ساعت مثلا. یعنی داره خوب میشه؟ کسی میدونه لطفا جواب بدین

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

وای چقدر طولانی .پسر منم همین مساله رو داشک. اموکسی کلاو دکتر داد بعد ۲ روز بهتر شد. ولی متاسفانه بعدش حساسیت نشون داد به دارو. اما کلا ان خدا رو شکر بهتره. یه ۸ روز دارو مصرف کرد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
وای چقدر طولانی .پسر منم همین مساله رو داشک. اموکسی کلاو دکتر داد بعد ۲ روز بهتر شد. ولی متاسفانه بع ...

بیست روز پیش سرما خورد خلط سینه دکتر کواموکسی کلاو داد ولی چون حساسیت داد من دوزشو کم دادم خوب شده بود . نگو زده به گوشش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیست روز پیش سرما خورد خلط سینه دکتر کواموکسی کلاو داد ولی چون حساسیت داد من دوزشو کم دادم خوب شده ب ...

خب کواموکسی رو دکتر برای گوش پسرم داده بود. ۸ روز خورد دیدم همه بدنش جوش زد. دیگه قطع کردم بردم دکتر.خدا رو شکر مشکلی نداشت و گفت گوشش بهتر شده. حالا نمیدونم خدا کنه دوباره عود نکنه.داروی دیگه ای براش نداد. همین دیروز بردم. ولی همینقدر که پسرت فاصله تبش زیاد شده احتمالا بهتره. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خب کواموکسی رو دکتر برای گوش پسرم داده بود. ۸ روز خورد دیدم همه بدنش جوش زد. دیگه قطع کردم بردم دکتر ...

پسرمنم این وسط هیچ علایمی نداشت یهو گوش درد شد. شماهم حتما ببر چک کن عفونت گوش رو جدی بگیر انشالله که خوب شده کاملا