2777
2789
عنوان

تمسخرشوهر

682 بازدید | 25 پست

ماتودوران نامزدی هستیم وخونه مامانم اینابه شوهرم میگم روزخاستگاری سری‌اول یعنی یک سال قبل خاستگاری جلسه دوم  که اومدی گفتم تفریحاتت روبگوگفتی بورس گفت نه نگفتم درحالی که من یادم بود بعدمیگه توغذاسوخته بودتوخونه بودی نفهمیدی بعداینویادت میاد درصورتی که مامانم غذاروبارگذاشته بودمن نمیدونستم رفته بیرون ونیست وبه منم غذاشونسپرده بود ووقتی فهمیدم که دیگ سوخته بود بعدش بازپرسیدتوچقدرحموم میرفتی درشرایط معمول گفتم دوباردرهفته توتابستونم یک روزدرمیون بعدمیگه اینجوری میپوسی که خودش خیلی حساسه همش میره حموم روزی یه باریادوبار بعدمیگفت اززمان دانشگاه همینجوری هرروزحموم میرفتم بعدگفتم خوابگاه سخت نبودحموم رفتن صف نبودن اینابعدگفت نه دانشگاه ماتهران بودخوابگاهش خیلی خوب بودگفتم برا کارشناسی چی توشاهرودبودی گفت اونجاام خوابگاهمون خوب بودگفتم دوستای خوابگاهی من چون میگن خوابگاهمون برا حموم صفن وسخته حموم رفتن بعدگفت دانشگاه مامثل دانشگاه شما پتیاره وفلان نبودخیلی بهم برخورددرصورتی که من حتی شهردیگه رونزدم وبراهمون شهرخودم بجنوردمهندسی کامپیوتردولتی قبول شدم رشتمم دبیرستان تجربی بود بعدشم میگه خب میزدی شهردیگه مگه بعدقبول میشدی پرستاری ورشته های خوب اگه شهردیگه هم قبول میشدی دانشگاه علوم پزشکی بایدمیرفتی آبیاری گیاهان دریایی میخوندی خیلی حالم بدشددلم شکست هعی چون خودش رتبش ایناخوب بوده دانشگاه تهران ایناخونده مسخره میکنه

بیشعوره 

زیاد جدیش نگیر

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ک اولشو اینجوری بیشخصیت بازی درمیاره و مسخره میکنه دیگه ببین بعدا ک کم کم مشکلات کوچک پیش میاد چ میگنه پس حواست باشه کاری کن ترک رفتارش کنه

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
با این آدم میخوایی زندگی کنی؟!این حرفا واقعا مسخره کردن داره

ازدواج کردم نمیدونم خیلی اذیتم میکنه سرهمین درس خوندن وکنکور ودانشگاه اخه من تمام تلاشموکردم براکنکورحالارشته خوب قبول نشدم چیکارکنم این بااینکاراش اعتمادبه‌نفس منومیاره پایین

ازدواج کردم نمیدونم خیلی اذیتم میکنه سرهمین درس خوندن وکنکور ودانشگاه اخه من تمام تلاشموکردم براکنکو ...

پس دوران عقد برای چیه برای شناخت اگه واقعا خوب نیست یه فکری بکن

خودشناسی DNA plus

شما شاغلی عزیزم؟

شاید منظورش از این همه صغری و کبری بافی و تمسخر اینه که دنبال کمک خرجه ولی درست بیان نمیکنه

این که نامزدته ولی به خدا دیروز مغازه دار داشت مامان منو نصیحت میکرد که باید حتما کار داشته باشین و...

خیلی مستقیم بهش بگو انقد تحویلت گرفتم فکر نکن حق داری مسخره   تحقیرم کنی ، اگه بخوام مثل خودت ر ...

هعی اره زیادبهش خوبی کردم تعریف کردم ازش فکرکرده کیه ولی میدونی چیه مستقیم تخریب نمیکنه که بگم مسخره نکن خیلی این رفتاراش بده