2821
2789

شاید خرابه

مارک روژان مدل خودکاریش نه خطا داره نه خراب از آب درمیاد

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پریودیم نامنظمه،ولی میاس میشدم ،هنو نشدم،علائمش. هم دارم،خستگی،بی حوصلگی،ویار،حالت تهوع البته کم،زیر ...

سمت چپته؟ هم تیر میکشه هم زیر دنده هات درد میکنه تیر میکشه؟ اگه اینا باشه حامله ای خب

پریودیم نامنظمه،ولی میاس میشدم ،هنو نشدم،علائمش. هم دارم،خستگی،بی حوصلگی،ویار،حالت تهوع البته کم،زیر ...

من وقتی باردار میشدم از درد زیر شکمم میفهمیدم قبل از اینکه تست بزنم

اول خدا           اخر خدا
یکی دیگه بزن من از این تستهایی میزدم که شکل یه نوار باریک بود خطا هم نداشت ارزون ترین تست بود اون ...

اخه دیشب یکی دادم،منفی بود،ولی ساعتا ۱۱ شب بود ، بعد مایعاتم خیلی زیاد خورده بودم،دیگه بهم گفتن باز طرف صبح بده،ک دیه اینم خراب شد/:😂

اوکی ،ب داروخونه بگم تست روژان مدل خودکاری؟

بزار عکسشو بفرستم شاید اسمش خودکاری نباشه من میگم خودکاری

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792