2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن حتی میاد راجع به دختره با من حرف میزنه☹️

نمیدونم والا من قبول ندارم 

کلا رابطه ی حریم دونفرس من قبلنا با کسیم دوس میشدم تا ی مدت اصلا ب کسی نمیگفتم تا مطمئن شم

البته هرکی ی حساسیتایی داره

من ۱۸ سالم بود با یکی دوس شدم طرف دختر خالشو قبلا دوست داشت چپ میرفت راست میرفت همه چیو به اون میگفت 

منم دیگه قاطی کردم تموم کردم😑کلا درک نمیکنم این کارارو

راست میگی🥲😂

اره بابا من زیاد خر شدم خیالت راحت 

من ۳ ۴ سال پیش یادش بخیر چقد خر بودم😑😂با ی پسره دوس شده بودم ۲۴ ساعته بیرون بودیم وضعشم توپ بود 

با بابام سرش دعوام شد ک ن من همینو میخوام😂🤦🏻‍♀️الان یادش میفتم انقد خجالت میکشم میگم اخه من چقد رو داشتم

اخرش چیشد🥲

ی سالو نیم اوکی بودیم بعد دیگ کم کم هی شروع کرد اذیت کردن با دوستای خودش میرفت بیرون بعد من ک میرفتم دعوامون میشد که تو چرا بدون من رفتی 

آخرین بار ک بردمش با دوستم شماره ردو بدل کردن من خوشم نیومد دیگ سرد شدم کلا 

بعد ک ی سری با یکی از دوستام رفتم بیرون با دوست دوست پسرش آشنا شدم 😁 دیگه دیدم چند بار گروهی رفتیم بیرون  دیدم خیلی اوکی ایم کات کردم با این رفتم تو رابطه