2777
2789
عنوان

جراحی چشم دکتر محمد طاهر رجبی تهران

9979 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز

من کرمانشاه هستم...یک چشمم بیرون زدگی داره و متاسفانه شهرمون دکترای خوبی نداره و تشخیص درست نمیدن که چه مشکلی دارم...گوگل سرچ کردم تو تهران محمد طاهر رجبی دکتر خیلی خوبیه کسی رفته پیش ایشون ویزیت بشه من باید جراحی بشه چشم چپم

کسی از هزینه های جراحی توسط دکتر رجبی خبر داره؟محتاج کمکم ترو خدا اطلاعاتی دارید کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم دکترتون چی بود ترو خدا جواب بده نری از تایپک دستم از همه جا کوتاهه

فارابی توتهرانه بزن نقشه بلد میاره  

من دکترم رفت خارج فوت کرد اسمش یادم نیس اره بیمارستانه توبزن تحقیق کن ولی خیلی خوبه بابامم عمل کرده اونجا  وفامیلامون پشیمون نمیشی بهترین دکترا اونجان فقط باید چندماه قبل وقت بگیری چون شلوغه من چشمم ضعیفه درجا بایه معاینه ساده فهمیدن ازمغزمه مشکل الانم اعصاب مغز میرم انحرافمم باعمل خوب شد ایشالله که شماهم خوب میشین  تاپیک بزن فارابی کی  راهنماییت میکنن عزیزم

من بیمار دکتر رجبی م قراره مجدد دوشنبه عملم کنه فارابی محشرععععععععععععععععععه این دکتر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من بیمار دکتر رجبی م قراره مجدد دوشنبه عملم کنه فارابی محشرععععععععععععععععععه این دکتر

واقعا میگی؟ خوش به حالتون من کرمانشاه هستم کمی دستم خالیه فعلا زنگ زدم مطبشون میگفت هزینه عملتون تو کلینیک میشه ۴۰ میلیون تومن من چشم چپم بیرون زدگی داره...برای بیمارستان فارابی هر چقدر میخام وقت بگیرم موفق نشدم...اگرم برم مطب برام عمل تو کلینیک خصوصی خودش انجام میده که هزینش خیلی بالاس منم که ندارم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم والا؟

عزیزم بلاخره عمل کردی یانه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شما دکتر رجبی رو میشناسید؟ مریضش بودین؟خدایی نکرده

من نه عزیزم ولی ازش تعریف میکنن .پیش باب شریف رفتم .کشکولی هم ک خیلی معروف ولی گرونه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید