2777
2789
عنوان

خلا عاطفی

95 بازدید | 3 پست

دوستان به دنبال تاپیک قبلیم میخاستم ازتون بپرسم چه راه هایی هست برای اینکه من عزت نفسمو ببرم بالا و انگیزه ام زیاد بشه و خودمو دوست داشته باشم چون حس میکنم بخاطر رفتار هایی که پدرم درگذشته باهام داشته عزت نفس و غروری ندارم و خودمو دوست ندارم انگار بخاطر حرف هایی که توی گوشم خونده شده لطفا نظراتتونو بگین و بازهم تاکید میکنم اگر کسی از این تاپیک خوشش نمیاد یا قصد داره نظری بده که خوشایند نباشه میتونه بره بیرون😊🌺

عزیزم برو دنبال اهداف و آرزوهات..هر چی خودت رو توانمندتر کنی و آموزش های بیشتری ببینی مستقل تر میشی و حس بهتری نسبت به خودت پیدا میکنی...پدرت رو که نمیتونی عوض کنی ولی خودت رو میتونی اینقدر ارتقا بدی که کسی نتونه حتی خودت تحقیرت کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری نگو خودمو دوست ندارم اینقدر خودتو کوچیک نکن سعی کن همه حرفایی که بهت زدن و تحقیرت کردن بشه سکو پرتابت به اون روزی فکر کن دست اونایی گرفتی که روزی تحقیرت کردن خودتو دوست داشته باش به خودت اهمیت بده تو لایق بهترین ها هستی اگه ضعیف باشی حذف میشی این قانون دنیایه من مطمئنم که تو ادم ارزشمندی هستی همه ادما یک استعداد خاصی دارن اونو پیدا کن  امیدوارم یک روز موفق بشی