2777
2789

تو پلوپز بیشتر طول میکشه گلم اگر خودش دستور کیک داره روش رو همون تنظیم کن میپزه اگر نداره باید یک ساعت و ربع بمونه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه باید قبل ریختن مواد گزینه گرم کن رو روشن کنی قابلمه اش رو دربیاری اگر نداره  باید خود دستگاه رو یه یه برنامه ای روشن‌کنی گرم بشه بعد قابلمه اش رو با مواد بزاری توش.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
تو پلوپز بیشتر طول میکشه گلم اگر خودش دستور کیک داره روش رو همون تنظیم کن میپزه اگر نداره باید یک سا ...

دستور کیک داره گذاشتم خودش زده بود ۳۵ دقیقه الان دیدم پخته ولی اونقدری پف نکرده😔

دستور کیک داره گذاشتم خودش زده بود ۳۵ دقیقه الان دیدم پخته ولی اونقدری پف نکرده😔

دلیلش همون گرم نکردن قبل پخت کیک و زود درشو بازکردن میتونه باشه یا مواد رو وقتی ارد رو اضافه کردی خیلی هم زدی

دلیلش همون گرم نکردن قبل پخت کیک و زود درشو بازکردن میتونه باشه یا مواد رو وقتی ارد رو اضافه کردی خی ...

اره زیاد هم زدم 🤦🏻‍♀️ آخه سفیده کامل هم نخورده بود 

درجه نداره دقیقس من تو توستر میزارم هم پف نمیکنه چیکار کنم اصلا مثل قبل نمیشه کیک هام

عزیزم من تو پلوپز زیاد کیک درست کردم، علت اینکه پف نمیکنه اینه ک وقتی کیکت پخت سریع در پلوپز رو باز نکنی بذار نیم ساعت حد اقل همونطور درش بسته بمونه تا پفش نخوابه، بعد از حد اقل نیم ساعت درشو باز کن 

ببین تخم مرغ و شکرتو خوب خوب زدی؟ درحدی ک کرم طور و کشدار بشه؟؟؟اگه تااین مرحله نزده باشی کیکت پف نم ...

آره 

یه سوال شما واسه دو لیوان آرد چقدر تخم مرغ می‌زنید؟؟

من انقدر کیک خراب کردم ک میشد باهاش ی شهرو کیک داد😂😂😂بعد ی دوره کیک و شیرینی رفتم و فهمیدم ایراد کارم هم زدن تخم مرغ و شکر بود خیییییییلییییی باید هم بخوره درحدی ک کشدار و کرم رنگ بشه و اینکه مواد خشک و ریختی با همزن خاموش هم بزن نهایتا ۳۰ثانیه بادور کند همزن.محاله بارعایت این دونکته کیکت پف نکنه پوک و خوشمزه میشه

اره زیاد هم زدم 🤦🏻‍♀️ آخه سفیده کامل هم نخورده بود 

من کلا زرده و سفیده رو سوا نمیکنم برای دولیوان سه تا تخم مرغ میزنم شکر رواول میریزم نصفشو وسطش میریزم شروع میکنم به هم زدن حدود ۸دقیقه