2777
2789
عنوان

وام فروشی

1814 بازدید | 15 پست

سلام ما برای رهن خونه به وام نیاز داریم ، چه راهی پیشنهاد میکنید؟ کسی تاحالا ازین وامای فروشی خریده؟ ریسک نیست؟ تجربه دارید بگید لطفا ممنونم ازتون

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای وام خریدن برید تو بانک رسالت امتیاز بخرید از بقیه بعد وام بگیرید به ازای امتیاز بهتون وام میدن 

اینجوری مورد اطمینان تره 

بعدم اینکه درصدشم زیاد نیست و بانک خوبیه اگه بتونی با فیش حقوقیت هم میتونی ضامن خودت بشی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا هیچکس تاپیکای من نمیاد واقعا گرفتارم  تو دنیای واقعی هیچکسو ندارم راهنماییم کنه توروخدا کسی میدونه دریغ نکنه

بجای وام خریدن برید تو بانک رسالت امتیاز بخرید از بقیه بعد وام بگیرید به ازای امتیاز بهتون وام میدن& ...

بانک رسالت شعبه حضوری نداره ،چطور باید اقدام کنیم؟

بانک رسالت شعبه حضوری نداره ،چطور باید اقدام کنیم؟

اینترنتی همه کاراش انجام میشه حساب باز کردن و برای وامشم سامانه مرات برید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینترنتی همه کاراش انجام میشه حساب باز کردن و برای وامشم سامانه مرات برید 

مرسی عزیزم یک سپرده ۱۰ میلیونی ۳ ماهه گذاشتیم بنظرت با اون میشه اینکارو کرد؟

مرسی عزیزم یک سپرده ۱۰ میلیونی ۳ ماهه گذاشتیم بنظرت با اون میشه اینکارو کرد؟

تو رسالت گذاشتین؟ 

باید حسابتون تو ریالت قرض الحسنه باشه تا بهتون امتیاز تعلق بگیره اگه این سه ماه میذاشتین تو قرض الحسنه تو رسالت تا الان شاید 10_15 امتیاز داشتین، یه مقدارم از بقیه میخریدین بعد خودتونم ضامن خودتون میشدین و وام میگرفتین 

البته فیش حقوقی لازم داره 

هر امتیازشم بین 100الی 150 تومن میفروشن یعنی بیست امتیاز میگرفتین حداکثر فقط 2/5 پول میدادین 

تو رسالت گذاشتین؟  باید حسابتون تو ریالت قرض الحسنه باشه تا بهتون امتیاز تعلق بگیره اگه این سه ...

اره عزیزم گذاشتیم که تو بهمن ۱۰ تومن دیگه وام بگیریم اما با ۱۰ تومن کارمون اصلا راه نمیفته ،دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین ،الان رفتم سرچ کردم ،خب اون شخص که امتیاز بخواد بده بهمون خود بانک معرفی میکنه؟

اره عزیزم گذاشتیم که تو بهمن ۱۰ تومن دیگه وام بگیریم اما با ۱۰ تومن کارمون اصلا راه نمیفته ،دستتون د ...

نه تو سایتا هستن که امتیاز میفروشن، میتونی بری پیدا کنی زنگ بزنی باهاش هماهنگ کنی ازش بگیری بانک کاری نداره 

اگه اشنا داشته باشینم میتونن براتون امتیاز بفرستن بعدا بهشون پس بدین 

بجای وام خریدن برید تو بانک رسالت امتیاز بخرید از بقیه بعد وام بگیرید به ازای امتیاز بهتون وام میدن& ...

بیشتر توضیح بده امتیاز بخریم یعنی چی؟چقدرباید داشته باشیم‌حداقل چندتا میدن؟فیش حقوقی باید حقوق بگیربانک خاصی بود؟

بیشتر توضیح بده امتیاز بخریم یعنی چی؟چقدرباید داشته باشیم‌حداقل چندتا میدن؟فیش حقوقی باید حقوق بگیرب ...

بهتره بری تو سایتش بخونی عزیزم توضیحاتش خیلی وسیع و ممکنه من کامل نتونم همه رو بهت بگم ولی چون اینترنتیه هم تماس تلفی خوبی دارن هم تو سایت‌ش کاملللل توضیح داده