2777
2789
عنوان

کیا اطلاعات عمل بینی دارن؟

338 بازدید | 55 پست

من سه هفته هست عمل کردم

تو این مدت چندبار محکم دستم خورده به بینیم

گریه و خنده هم که زیااااد کردم

مشکلی پیش میاد برا بینیم؟🥲

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی از این به بعد جلوشو بگیر منم تو خواب یهو دستم میخورد به نوک دماغم 😂 حالا قبل از اون اصلا تو خواب تکون نمیخوردما

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
سلام عزیزم به هرحال باید رعایت کنی اما نه طوری نمیشه.خیالت راحت.

سلام عزیزم

پس نترسم؟

ضربه ها غیرارادی بود

خنده هم فکرنمیکردم بد باشه

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
درد داش روزای اول؟من بهمن عمل دارم خیلی میترسم

درد نه ولی واقعا اذیت شدم

از خوابیدنش و استراحتش و غذا خوردن و ...

زندگیم مختل شد و کسل کننده بود

سعی کن زیاد نخندی یا وقتی میخوای بخندی دو طرف لپتو با دستت نگه دار که بینیت پهن نشه، مخصوصا سه چهار ...

خیلیییییی تو دوهفته ی اخیر خندیدم

گریه هم که صورتم مچاله میشد

چیکار کنم😭

فکر میکردم خنده طوریش نیس

اگه آسیب دیده باشه کی معلوم میشه؟

وقتی ورم بخوابه؟؟

نه ولی از این به بعد جلوشو بگیر منم تو خواب یهو دستم میخورد به نوک دماغم 😂 حالا قبل از اون اصلا تو ...

😂😂میفهمم

میگم یذره فشار دادن پره های بینی مرتب اسیب میرسوته؟

درد نه ولی واقعا اذیت شدم از خوابیدنش و استراحتش و غذا خوردن و ... زندگیم مختل شد و کسل کننده بود

عههه تا ی هفته این مدلیه؟من میخ‌ام شهر دیگ عمل کنم عزیزم بنظرت کی میتونم برگردم خونه تا کی حتما باید خود دکتر چسب بزنه

ن ولی دیگه مواظب باش تکرار نشه برات 

اگه آسیب دیده باشه یا خنده هام باعث پخن شدن بینیم شده باشه کی معلوم میشه؟

2790
2778
2791
2779
2792